Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Paw Patrol Ultimate Police Cruiser

1013 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    4-9 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Carsmästaren

Overvåg prisen på produktet

Deltag i den modige hund Chase på spændende eventyr, og bliv dagens helt med Paw Patrol Ultimate Police Cruiser! Sammen går du ud i politibilen på hurtige redningsaktioner og for ekstra hurtige ryk kan du bruge de dobbelte motorcykler til at være først på det sted, hvor der er brug for hjælp. Helikopteren Ultimate Rescue Helicopter leveres med motoriseret propel, lys og lyd. Sættet er komplet med 5 køretøjer med flere funktioner til timevis af redningsspil. Kræver 2 x AAA-batterier (inkluderet) Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele!

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

I tilfælde af fortrydelse af et produkt er køberen ansvarlig for returforsendelsen, og vi anbefaler, at du sender returret sporbart / anbefalet. Produktets emballage skal være i samme stand som det blev sendt. Når vi har modtaget returneringen og foretaget en vurdering, refunderes summen for produktet og ikke for forsendelsen, da forsendelsen er en brugt tjeneste.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .