Nerf guns

På CDON.COM finder du mange forskellige NERF guns, så dig og dine venner kan skyde jeres modstandere med skumammunition!

Vand- og skumblasters fra NERF

NERF Hasbro fremstiller en masse forskellige NERF guns, med blandt andet skumskud og blasters du kan fylde med vand til mere avanceret vandkamp udenfor. Alt startede i 1970’erne med en skumbold som gjorde indendørslegen fri fra ulykker som hårdere bolde kan være årsagen til. Siden det har NERF udviklet et helt arsenal med forskellige blasters, vandgevær og armbrøster til mange timers leg både indendørs og udendørs.

N’strike blaster

NERF N’strike er en af vores mest populære blasters. Denne NERF gun findes i forskellige former og er en hurtig og holdbar skumblaster, som kan skyde op til 27 meter væk. Elite Hyper-fire kan desuden fyre hele 5 pile i sekundet af! En del NERF-våben har batteridrevet magasiner, hvilket gør at dine modstandere ikke har en chance mod dig. Med en NERF-gun i hånden kan du vinde alle skumkrige!

Super Soaker vandpistol

Vandleg hører til sommere, vil du have den ultimative vandpistol så er NERF Super Soaker noget til dig. Med en kontinuerlig vandstråle vil du garanteret gøre alle dem du sigter på våde.