Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Magic The Gathering Commander Deck 2018 Adaptive Enchantment

1 / 1

Magic The Gathering Commander Deck 2018 Adaptive Enchantment

323 kr.
Magic The Gathering Commander Deck 2018 Adaptive Enchantment Estrid bærer mange ansigter, kun lejlighedsvis iført sig selv. Hendes arsenal af fortryllede masker lader hende skifte problemfrit mellem magter og kampstilarter i utallige skabning
Læs mere

Magic The Gathering Commander Deck 2018 Adaptive Enchantment

Estrid bærer mange ansigter, kun lejlighedsvis iført sig selv. Hendes arsenal af fortryllede masker lader hende skifte problemfrit mellem magter og kampstilarter i utallige skabninger for at tilpasse sig fjendens taktik. Featured Commander: Estrid, the Masked


Commander er en unik og spændende måde at spille multiplayer Magic på, der indeholder masser af legendariske væsener og store, spil-skiftende trylleformularer. Dit dæk er bygget op omkring en enkelt legendarisk væsen (”kommandanten”, som kan støbes flere gange), og kan kun bruge kort inden for dette væsen's farveidentitet. Et Commander-dæk skal være nøjagtigt 100 kort og må ikke indeholde mere end en kopi af andet kort end grundlæggende lande, hvilket gør det til en sjov udfordring for en kreativ dækbygger. Spil i en flerspiller gratis for alle og maksimere din kommandants styrker for at sikre dig, at du er den sidste, der står!

Commander (2018-udgaven) bringer en meget speciel kategori af kommandører tilbage: planeswalkers! Jepp, i stedet for en væsen, ledes hvert dæk af en kraftfuld flyvemaskine og bygget til at drage fuld fordel af deres unikke evner. De fleste flyvandrere kan ikke bruges som befal, men disse fire er designet specielt til at udfylde denne rolle, så du kan kæmpe med en ægte legende om Multiverse ved din side.

Fuldfør hele sættet med denne fantastiske aftale, og styr multiverset på den måde, du ønsker! Brug dem som de er, eller bland dem op og opbyg dine egne episke dæk!

Indhold :
Hvert dæk indeholder:
• Et klar-til-spil-kommandordæk på 100 kort inklusive aldrig før trykte magiske kort
• 1 dæks opbevaringsboks
• 10 token-kort
• Strategiindsats
• Regler reference guide

Anbefalet fra 13 år og op!

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme