Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

LEGO NINJAGO Jungledrage

1 / 1

LEGO NINJAGO Jungledrage

(9 anmeldelser)
369 kr.
Lad børn udspille spændende scener fra LEGO NINJAGO tv-serien med det superseje ninja-legesæt Jungledrage (71746). Med sine meget bevægelige vinger, ben og hale, en kæbe, der kan åbnes og lukkes, plus en sadel til en ninja-rytter kan den inspirere ti
Læs mere
Lad børn udspille spændende scener fra LEGO NINJAGO tv-serien med det superseje ninja-legesæt Jungledrage (71746). Med sine meget bevægelige vinger, ben og hale, en kæbe, der kan åbnes og lukkes, plus en sadel til en ninja-rytter kan den inspirere til den bedste fantasifulde leg.

Cool ninja-legetøj til børn
Dette dragelegetøj indeholder 4 minifigurer: Ø-Lloyd, Ø-Zane, PoulErik og Tordenvogteren, alle bevæbnet med våben, så børn kan udspille hæsblæsende kampe om at få fat i storm-amuletten. Der er også et surfbræt med skydefunktion, som kan gøre kampene endnu sjovere.

Gaver, der vil imponere vennerne
LEGO NINJAGO legetøj er fremragende som gaver til børn, der gerne vil rejse til en spændende og medrivende fantasiverden, hvor de kan slutte sig til deres helte og bekæmpe masser af onde skurke. Ninjafans kan lege med en utrolig samling af sjovt legetøj, bl.a. drager, jetfly og fartøjer.

LEGO NINJAGO Jungledrage
Produkttype: Byggesæt, Anbefalet køn: Dreng/Pige, Anbefalet alder (min.): 8 År, Materiale: Plast, Antal enheder: 506 stk
Pakkevægt: 585 g