Tilbage til toppen
Dagens deals

Se alle produkter

LEGO NINJAGO, galskabens tempel 71712

1 / 1

LEGO NINJAGO, galskabens tempel 71712

701 kr.
Utrolig LEGO® NINJAGO® tempellegetøj med spændende fælder og funktioner samt 6 minifigurer fra Prime Empire. Dette er den perfekte gave til børn, der elsker at skabe rollespil og historier om ninjahelte. • Dette sæt indeholder et NINJAGO®-tempel og
Læs mere

Utrolig LEGO® NINJAGO® tempellegetøj med spændende fælder og funktioner samt 6 minifigurer fra Prime Empire. Dette er den perfekte gave til børn, der elsker at skabe rollespil og historier om ninjahelte.

• Dette sæt indeholder et NINJAGO®-tempel og 6 minifigurer, herunder NINJAGO Digi-Jay, Lloyd og Cole samt skurkerne Unagami, Red Visor og Sushimi. Børn vil elske at lade deres kreativitet flyde, når de iscenesætter kampe.

• Dette glimrende dekorerede tempel tilbyder timevis af spændende spil for børn, der prøver at undgå alle fælderne og den skræmmende Sushimi, så de kan bruge de tre Key-Tanas til at afsløre Unagamis trone øverst.

• Denne 810-delte tempelmodel er et givende byggelegetøj til drenge og piger fra 9 år og er perfekt som fødselsdagsgave, julegave eller LEGO-gave til alle lejligheder.

• Dette eventyrlegetøj er nyt i januar 2020 og er i den helt rigtige størrelse at lege med derhjemme eller vise sig på en hylde i soveværelset. Det kejserlige tempel er 38 cm højt, 22 cm langt og 28 cm bredt.

Der kræves ingen batterier til dette ninja-legetøj - det er klar til uafhængige spil eller sjov med venner, så snart det er færdigt. Al handlingen i disse eventyrlegetøj behøver aldrig at stoppe. Anbefales ikke til børn under ni år.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser