Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
LEGO Ninjago 71702 gylden robot

1 / 1

LEGO Ninjago 71702 gylden robot

356 kr.
Detaljeret NINJAGO®-robot, der svinger en stor legetøjskatana plus 4 minifigurer, der lader børn genskabe actionfyldte historier fra NINJAGO City! De bedste gaver til børn, der kan lide at genskabe spændende scener. • Dette legetøj indeholder en st
Læs mere

Detaljeret NINJAGO®-robot, der svinger en stor legetøjskatana plus 4 minifigurer, der lader børn genskabe actionfyldte historier fra NINJAGO City! De bedste gaver til børn, der kan lide at genskabe spændende scener.

• Dette legetøj indeholder en stor gylden ninja-robot og 4 minifigurer: den gyldne ninja Lloyd, Wu, General Kozu og en stenspejder. Børn vil elske at flygte til en fantasiverden, hvor de kan iscenesætte spændende kampe.

• Dette seje legetøj lader børn forkæle sig med historier fra den anden sæson af NINJAGO® Masters of Spinjitzu. Hengivne fans vil elske at kæmpe med Lloyd og hans sværd eller med Wu og hans trofaste personale.

• Dette 489-stykke legetøj er en givende og sjov ninja-bygning til drenge og piger fra 8 år - perfekt som julegave til børn. Dette gyldne ninja-legetøj er nyt i januar 2020 og garanterer uendelige timers underholdning for unge ninjaer.

• Dette NINJAGO® robotlegetøj er perfekt til at lege med derhjemme eller pakke i posen for sjov på farten. Ninjas er gode til at gå i gang med nye eventyr! Ninja-robotten er 25 cm høj, 23 cm lang og 30 cm bred.

• Der er ikke brug for batterier i dette supercoole legetøj .. Anbefales ikke til børn under otte år.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser