Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

LEGO Ninjago 70657, Ninjago City Harbour

Til kassen

Se også

LEGO Ninjago 70657, Ninjago City Harbour

(0)
Skrive en anmeldelse
1671 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid Expressleverance
    3-8 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Carsmästaren

Overvåg prisen på produktet

Gør dig klar til komedie, kaos og konflikter i LEGO NINJAGO MOVIE 70657 NINJAGO City Harbour! Styr kranen i havnen og tag en sejltur. Spin kalkunen er grillet i købmanden - men pas på almindelig puffer, der vælter madhyllerne. Tjek statuerne i billedhuggeren Runme's studie og udøve dine ninja færdigheder i Dareths dojo. Lær mere om udforskeren Ronde's rejser i sit kortlokale og derefter nyde en kop te i hans og Mystakes gravene. Udskift billboards, køb sodavand fra automaten og spille videospil i spilhalen med den store, rosa svinballon på taget! Du kan endda genskabe den ikoniske scene fra THE LEGO NINJAGO MOVIE, når den grønne ninja Lloyd kæmper Garmadon på hustagene. Livet er aldrig kedeligt i havnen! Ikke egnet til børn under 12 år. Indeholder små dele!

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

I tilfælde af fortrydelse af et produkt er køberen ansvarlig for returforsendelsen, og vi anbefaler, at du sender returret sporbart / anbefalet. Produktets emballage skal være i samme stand som det blev sendt. Når vi har modtaget returneringen og foretaget en vurdering, refunderes summen for produktet og ikke for forsendelsen, da forsendelsen er en brugt tjeneste.

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.