LEGO LEGO Creator Raketbil 31103

LEGO LEGO Creator Raketbil 31103
Tip en ven
169 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  fra 2 arbejdsdag

Sælges af CDON.COM

Dette produkt tilhører og leveres af CDON.COM.
 • Alder 7+
 • 198 Dele

Sæt fart i unge køretøjsfans fantasi med LEGO® Creator 3 i 1-legetøjssættet Raketbil (31103). Børn vil elske at flytte grænserne med dette byggesæt, der indeholder en grøn og hvid pickup med en raketmotor bagpå, indsugningsrør og en justerbar spoiler. Masser af fantasifuld begejstring og action Børn får 3 forskellige bygge- og legeoplevelser med dette LEGO Creator 3 i 1-sæt. De kan lave en raketbil, ombygge den til en offroader eller firhjulscrosser, eller de kan slippe kreativiteten løs og bygge noget helt nyt. Raketbilen og offroaderen har plads til en minifigur (medfølger ikke) i førerhuset. Dette fantastiske byggelegetøj inspirerer til fantasifuld leg og er et sikkert valg som gave til enhver anledning. Ikoniske, realistiske actionmodeller LEGO Creator 3 i 1-sæt giver børn modeller, der er detaljerede og realistiske. Modellerne omfatter uendelige bygge- og legemuligheder og stimulerer samtidig kreativiteten hos børn i alle aldre. De sjove, actionfyldte sæt er også fremragende som jule- eller fødselsdagsgaver.

 • Inspirer til kreativ rolleleg med dette spændende legetøjssæt, der indeholder 3 modeller i 1: En raketbil, offroader og firhjulscrosser. Det er en fremragende gave til børn, som kan bygge og ombygge og dermed udvide legen i det uendelige.
 • Der er eventyr forude! Børn kan strække deres byggeevner på nye måder, når de bryder lydmuren i Creator 3 i 1-legetøjet Raketbil (31103), kører over klipper i en offroader, drøner af sted på en firhjulscrosser eller bygger noget, de selv finder på.
 • Dette sæt rummer 3 byggemuligheder i 1, så børn kan skabe legetøjskøretøjer, de kan lege med alene eller som en del af LEGO® sæt, de allerede har. Børn forbedrer deres byggeevner og kreativitet, hver gang de leger.
 • Fans af seje fartøjer og kreativt byggeri vil elske dette fantastiske sæt. Modellerne af raketbilen med jetmotor, den robuste offroader og den hurtige firhjulscrosser er fremragende gaveidéer til enhver lejlighed til drenge og piger fra 7 år.
 • Detaljeret og bygget til action. Raketbilen er over 8 cm høj, 22 cm lang og 7 cm bred, så dette fantastiske legetøj er småt nok til at tage med på farten, men stort nok til at rumme en minifigur (medfølger ikke).
 • Med energien fra et barns kreative leg er der nok til timevis af endeløst sjov! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns selvstændige leg og deres evner til problemløsning og giver dem glæden ved selv at finde på nye historier.
 • Legen begynder, når æsken åbnes, så børn kan bygge og ombygge 1 af de 3 legetøjsmodeller eller skabe deres egen. En enkel vejledning gør det nemt at samle modellen og dermed opleve masser af sjov samt stoltheden ved at bygge noget selv.
 • Inspirer børn til uendelige muligheder for at lege med LEGO® Creator 3 i 1-sæt. Dette sjove billegetøj giver børn muligheder for at udvikle deres kreativitet og fantasi, når de opfinder nye historier med hver ombygning.
 • LEGO® klodser overholder de højeste branchestandarder, så de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • Hos LEGO Koncernen tester vi selv vores LEGO® klodser og elementer ved at kaste, klemme, vride, opvarme, bide, bøje, ridse og strække dem, så vi er sikre på, at alt byggelegetøj til børn altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
 • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
 • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
 • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

 • 133 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 94 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
 • 60 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »