Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

LEGO Harry Potter Hogwarts-scene: Besværgelseslektion

1 / 1

LEGO Harry Potter Hogwarts-scene: Besværgelseslektion

(34 anmeldelser)
299 kr.
LEGO Harry Potter Hogwarts-scene: Besværgelseslektion (76385) er en Hogwarts-lektion inde i omslaget af et klodsbygget bog-legesæt. Når børn løfter omslaget, bliver de straks ført til professor Flitwicks Besværgelseslektion. Et bærbart Hogwarts-klas
Læs mere
LEGO Harry Potter Hogwarts-scene: Besværgelseslektion (76385) er en Hogwarts-lektion inde i omslaget af et klodsbygget bog-legesæt. Når børn løfter omslaget, bliver de straks ført til professor Flitwicks Besværgelseslektion.

Et bærbart Hogwarts-klasseværelse
Med masser af detaljer, der kan inspirere til endeløs, fantasifuld rolleleg, vil dette sjove legesæt fortrylle enhver Harry Potter-fan! Der en en indbygget tavle, reol og pejs, og forskellige møbler og udstyr, som kan løftes ud for at udvide legescenen. Børn kan kombinere dette fortryllende Harry Potter-legesæt med andre i samlingen – hvert enkelt af dem kan åbnes og afslører et nyt eventyr i Hogwarts' klasseværelser. Alle sættene i serien har deres egen farve og et unikt motiv på omslaget, og de kan sættes sammen for at skabe en 360-graders legeoplevelse.

Magiske gaver til unge hekse og troldmænd
De mange LEGO Harry Potter legesæt rummer masser af fortryllende gaver, der vil begejstre enhver fan af de populære film.

LEGO Harry Potter Hogwarts-scene: Besværgelseslektion
Produkttype: Byggesæt, Anbefalet køn: Dreng/Pige, Anbefalet alder (min.): 8 År, Materiale: Plast, Antal enheder: 256 stk
Pakkevægt: 370 g