Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

LEGO Creator Rumudforskningskøretøj

1 / 1

LEGO Creator Rumudforskningskøretøj

(17 anmeldelser)
459 kr.
Eventyret venter forude for unge rumforskere med LEGO Creator 3 i 1-legesættet Rumudforskningskøretøj (31107). Børn vil elske at køre rundt i det detaljerede rover-legetøj, der har cockpit, laboratorium/opholdsområde, fungerende kranarm og affjedring
Læs mere
Eventyret venter forude for unge rumforskere med LEGO Creator 3 i 1-legesættet Rumudforskningskøretøj (31107). Børn vil elske at køre rundt i det detaljerede rover-legetøj, der har cockpit, laboratorium/opholdsområde, fungerende kranarm og affjedring samt en lille robot med bevægelige arme, bygbar rumvæsenfigur og astronautminifigur, der kan inspirere fantasien og sætte gang i legen.

Overjordisk kreativ leg
Børn får 3 forskellige bygge- og legeoplevelser i dette LEGO Creator 3 i 1-legetøjssæt. De kan bygge et Rumudforskningskøretøj og derefter ombygge det til en rumbase med et mindre rumvæsen eller et rumfly. De kan også kombinere det med deres egne interesser og bygge noget helt nyt.

Ubegrænsede modeller og sjov
LEGO Creator 3 i 1-sæt giver børn forskellige modeller, der er detaljerede og realistiske og inspirerer til fantasifuld leg. Modellerne giver uendelige bygge- og legemuligheder og stimulerer samtidig kreativiteten hos børn i alle aldre. De inspirerende sæt er også fremragende som jule- eller fødselsdagsgaver til børn.

LEGO Creator Rumudforskningskøretøj
Produkttype: Byggesæt, Anbefalet køn: Dreng/Pige, Anbefalet alder (min.): 8 År, Antal enheder: 510 stk
Pakkevægt: 860 g