Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

LEGO® City Police Monstertruck-kup 60245

Til kassen

Se også

LEGO® City Police Monstertruck-kup 60245

(0)
Skrive en anmeldelse
LEGO® City Police Monstertruck-kup 60245
LEGO® City Police Monstertruck-kup 60245
LEGO® City Police Monstertruck-kup 60245
339 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

 • Forventet leveringstid
  3-5 Arbejdsdage
 • Sælges og sendes af CDON

Børn kan skabe deres egne LEGO® City tv-historier med dette sjove sæt, der byder på et magnetisk, bankrøvende monstertruck-legetøj og sjove figurer.

Krasj! Den sovende bankvagt er lige vågnet med et brag! Den listige skurk Big Betty og hendes luskede medskyldige har udstyret deres superkraftfulde monstertruck med en kæmpe magnet. Og de har lige revet pengeskabet ud af bankens mur! Hjælp den heltemodige politibetjent Tom Bennett med at spore skurkene fra politiets overvågningsvogn. Mobiliser derefter den kvindelige politibetjent på sin superhurtige motorcykel, og eftersæt!

 • Tag LEGO® City action med hjem med dette LEGO City politibyggesæt (60245), der indeholder flere modeller, bl.a. skurkenes monstertruck med en magnetisk løftearm, 2 figurer fra LEGO City tv-serien og meget mere. 
 • Byggesæt til børn, der omfatter en forbryder-monstertruck med magnetisk arm, en legetøjsbankbygning med magnetisk pengeskab, en politiovervågningsvogn og -motorcykel samt minifigurer af politihelten Tom Bennett og skurken Big Betty. 
 • Politiets overvågningsvogn og bankbygningen har detaljerede interiører, og børn kan trække pengeskabet ud af bankens mur med monstertruckens magnetiske arm. Dette sæt kan kombineres med andre originale LEGO® sæt. 
 • Dette sæt er ideelt til børn fra 5 år og kræver kun meget grundlæggende byggefærdigheder. Det er en fremragende gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til børn, der elsker actionlegetøj og til fans af LEGO® City tv-serien. 
 • I færdigbygget tilstand er monstertrucken over 8 cm høj, 17 cm lang og 9 cm bred, mens politiets overvågningsvogn er over 8 cm høj, 12 cm lang og 6 cm bred. 
 • Du er heldig! Bruger ingen batterier – fartøjerne i dette LEGO® City politilegesæt drives af små børn med stor fantasi, så legen kan starte med det samme. 
 • Det er nemt at komme i gang med dette LEGO® legetøj. Æsken indeholder en nem byggevejledning – så du skal bare rive poserne med klodser op og lad alt det sjove begynde! 
 • LEGO® City politilegesæt indeholder realistiske legetøjsbygninger, seje fartøjer og sjove figurer, der inspirerer til ubegrænset kreativ leg og samtidig hjælper børn med at styrke deres fysiske færdigheder og selvtillid. 
 • LEGO® byggesæt overholder branchens højeste standarder for at sikre, at LEGO City legesæt er af ensartet kvalitet og kompatible, og at alle LEGO elementer er nemme at sætte sammen og skille ad – hver gang. 

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.
>