Tilbage til toppen
Lær at lave crepe blomster
Lær at lave crepe blomster
Lær at lave crepe blomster

1 / 3

Lær at lave crepe blomster

273 kr.
Lær, hvordan du laver smukke papirblomster af crepe-papir med dette træningssæt, der indeholder alt, hvad du har brug for for at komme i gang (du skal dog bruge en lavtemperatur limstol). Scan QR -koden og bliv sikkert guidet gennem øvelsen, hvor du
  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti
Læs mere
Lær, hvordan du laver smukke papirblomster af crepe-papir med dette træningssæt, der indeholder alt, hvad du har brug for for at komme i gang (du skal dog bruge en lavtemperatur limstol). Scan QR -koden og bliv sikkert guidet gennem øvelsen, hvor du lærer at lave forskellige typer papirblomster via forskellige teknikker. Endelig står du med en smuk buket crepepapirblomster

Ved at scanne QR-koden på bagsiden af kassen får du adgang til en verden af crepepapirideer, herunder trin-for-trin-videoer, hvor du kan lære at lave forskellige typer blomster ved hjælp af forskellige teknikker. Du finder også mere inspiration, for når du er færdig med de forskellige typer blomstervideoer, har du stadig nok materiale tilbage til at eksperimentere videre med crepepapir og skabe dine egne blomster, enten med de teknikker, du har lært undervejs, eller din egen. fantasi.

De færdige blomster af crepepapir kan bruges til mange ting, herunder at lave evighedsbuketter, der kan puttes i vaser. Blomsterne kan også bruges som dekorationer på indpakket emballage eller som kranse. Fred og stille. Oplev en vejledende hånd gennem træningen. Sikkerhed ved at vide, at alt materiale er inkluderet i sættet, og at du bliver guidet gennem teknikkerne. Du får en grundlæggende viden om aktiviteten, hvilket giver dig selvtillid til at begynde at udforske mere komplekse teknikker på egen hånd. Sættet henvender sig til unge og voksne, der leder efter en introduktion til håndværk og teknikker, men som måske ikke er startet endnu, kan have svært ved at vælge mellem materialer og teknikker.

Indeholder: 8 ruller crepepapir i blandede farver, foldeben i plast, papirovertrukket tråd i to størrelser, frigolitkugler i to størrelser, støvdragere i orange og Multi Lim.

]]>

Hurtige fakta

  • 90 dages åbent køb
  • Hurtig levering
  • 1 års garanti

Identifikation

EAN 5712854455480
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser