Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

L.O.L. Surprise O.M.G. Swag Fashion Doll with 20 Surprises

L.O.L. Surprise O.M.G. Swag Fashion Doll with 20 Surprises
L.O.L. Surprise O.M.G. Swag Fashion Doll with 20 Surprises
774 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    3-9 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Carsmästaren

Overvåg prisen på produktet

Unbox 20 overraskelser med L.O.L. Surprise! OMG. Modedukke, swag, med fantastiske funktioner, stylet hår og artikuleret til masser af positurer! Swag er storesøster, der kan lide favoritten L.O.L. Surprise! karakter, m.C. Swag. Kjole på hendes hårde mode og fantastiske tilbehør. Pro tip: hænderne er aftagelige for let påklædning. Pakken bliver genanvendelig garderobe og omklædningsrum Spiller til at svinge for at stryge hendes ting. Inkluderer modedukke, mode, sko, skabe, tilbehør, hatkasse, håndtaske, hårbørste, tøjposer, dukkeholder og genanvendelig pakke Spil i en helt ny unboxing-oplevelse. Saml alle 4 L.O.L. Surprise! OMG. Fashion Dolls. Lavet af hård plast, ikke egnet til børn under tre år!

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

I tilfælde af fortrydelse af et produkt er køberen ansvarlig for returforsendelsen, og vi anbefaler, at du sender returret sporbart / anbefalet. Produktets emballage skal være i samme stand som det blev sendt. Når vi har modtaget returneringen og foretaget en vurdering, refunderes summen for produktet og ikke for forsendelsen, da forsendelsen er en brugt tjeneste.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.