Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

L.O.L. Surprise Fluffy Pets

(0)
Skrive en anmeldelse
L.O.L. Surprise Fluffy Pets
L.O.L. Surprise Fluffy Pets
184 kr.
  • Forventet leveringstid Hurtig levering
    4-9 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Carsmästaren

Overvåg prisen på produktet

Nu er der en helt ny slags kæledyr, nemlig Fluffy Pets! Der er ikke mindre end 7 forskellige overraskelser skjult i kassen! Men det er ikke alt! Fjern deres hår for at afsløre, hvilket tal du har fået. Du kan ændre håret på dine kæledyr og dukker for at få partier med forskellige kombinationer. Fluffy Pets leveres i en splinterny pakke, som du kan se frem til at pakke ud. Indeholder: 1 fluffy frisure, som du kan blande og matche, 2 hårklip, 1 kæledyrsbørste, 1 kæledyrsflaske, 3 blande og matche tilbehør samt en oversigt over alle de forskellige ting, du kan samle. Fra 6 år.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

I tilfælde af fortrydelse af et produkt er køberen ansvarlig for returforsendelsen, og vi anbefaler, at du sender returret sporbart / anbefalet. Produktets emballage skal være i samme stand som det blev sendt. Når vi har modtaget returneringen og foretaget en vurdering, refunderes summen for produktet og ikke for forsendelsen, da forsendelsen er en brugt tjeneste.

Se også

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.