Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Kejserlig spionsonde, LEGO® Star Wars ™ (75306)
Kejserlig spionsonde, LEGO® Star Wars ™ (75306)
Kejserlig spionsonde, LEGO® Star Wars ™ (75306)
Kejserlig spionsonde, LEGO® Star Wars ™ (75306)

1 / 4

Kejserlig spionsonde, LEGO® Star Wars ™ (75306)

(48 anmeldelser)
699 kr.
Genoplev scenerne fra Star Wars: Imperiet slår igen på isplaneten Hoth, når du bygger og udstiller denne LEGO® klodsversion af en Kejserlig spionsonde. Tag dig god tid, og nyd oplevelsen af at genskabe den karakteristiske droides autentiske detaljer.
Læs mere
Genoplev scenerne fra Star Wars: Imperiet slår igen på isplaneten Hoth, når du bygger og udstiller denne LEGO® klodsversion af en Kejserlig spionsonde. Tag dig god tid, og nyd oplevelsen af at genskabe den karakteristiske droides autentiske detaljer. Sæt dens ben i forskellige stillinger, og anbring den på den snedækkede scene, der kan bygges, og som omfatter en informationsplade, der fuldender en supercool udstillingsgenstand til hjemmet eller kontoret.

Genoplev episk action fra Star Wars: Imperiet slår igen på isplaneten Hoth, når du bygger denne kejserlige spionsonde (75306). Droiden har bevægelige ben og en gennemsigtig, klodsbygget stang, så den kan "svæve" over en snedækket scene, der kan bygges.Iøjnefaldende udstillingsgenstandEn informationsplade fuldender et meget populært samlerobjekt, der vil se imponerende ud på et skrivebord eller en hylde derhjemme.Fremragende gaveDette komplekse byggesæt er en del af en samling af LEGO® Star Wars sæt i høj kvalitet til voksne. Det giver en fordybende og sjov byggeoplevelse, mens du genskaber alle de markante detaljer i LEGO stil. Det vil være en skøn belønning til dig selv og en sjov gave til en Star Wars fan eller erfaren LEGO bygger i dit liv.
Alder: 18

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .