Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Game of Thrones Dragon Eggs

Game of Thrones Dragon Eggs
Game of Thrones Dragon Eggs
209 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    4-9 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Carsmästaren

Overvåg prisen på produktet

Ånd ild på slagmarken og erobre det syv rige med dragerne fra House Targaryen! Fang en fantastisk og ødelæggende styrke og spild dine fjender og hele byer med dragerne fra Daenerys Targaryen. Byg 1 af 3 baby-drager, Drogon, Rhaegal eller Viserion, der sælges separat ved at fjerne brikkerne fra dets genåbnelige æg. Så erobre det syv rige med den mest magtfulde allierede på slagmarken. Hver sælges separat. Tegn, temaer og detaljer kan variere. Ideel til Mega Construx. Samler i sort serie, 16 år og opefter. Figuren er valgt tilfældigt

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

I tilfælde af fortrydelse af et produkt er køberen ansvarlig for returforsendelsen, og vi anbefaler, at du sender returret sporbart / anbefalet. Produktets emballage skal være i samme stand som det blev sendt. Når vi har modtaget returneringen og foretaget en vurdering, refunderes summen for produktet og ikke for forsendelsen, da forsendelsen er en brugt tjeneste.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .