Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

GAME OF THRONES DAENERYS AND DROGON

-45%
GAME OF THRONES DAENERYS AND DROGON
GAME OF THRONES DAENERYS AND DROGON
367 kr.
Vejledende pris: 673 kr.
  • Lagerstatus: Findes i lager
    Forventet leveringstid Hurtig levering
    4-9 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af Carsmästaren

Overvåg prisen på produktet

Vinteren er her. Byg et flammende angreb med den magtfulde duo Daenerys og Drogon! Dracarys! Før Dothraki-hæren i kamp mod Daenerys største og mest onde følgesvend, Drogon. Beskytt lannisterne og vend tidevandet for at kræve sejr over et virkelig ødelæggende dyr. I en længde på 50 cm og med et vingespænde på 3 fod er denne byggelige sort og røde drage-mammut. Drogon definerer Dragon Queen; hendes stand er et vigtigt aktiv for Targaryens til at genvinde jerntronen. Byg Drogon, bøj derefter dit knæ!. Ikke egnet til børn under 16 år. Indeholder små dele!

Vise flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

I tilfælde af fortrydelse af et produkt er køberen ansvarlig for returforsendelsen, og vi anbefaler, at du sender returret sporbart / anbefalet. Produktets emballage skal være i samme stand som det blev sendt. Når vi har modtaget returneringen og foretaget en vurdering, refunderes summen for produktet og ikke for forsendelsen, da forsendelsen er en brugt tjeneste.

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .