Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Fidget Spinner Pro Metal

1 / 1

Fidget Spinner Pro Metal

79 kr.
Nu kan du dreje løs på et helt nyt niveau med Fidget Spinner Pro Metal! Ja, du ved, den der snurreting som også kaldes Hand Spinner. Den der snurrer rundt og som er den perfekte ting til dig som bare skal have noget at pille ved når du ser TV, kører
Læs mere
Nu kan du dreje løs på et helt nyt niveau med Fidget Spinner Pro Metal! Ja, du ved, den der snurreting som også kaldes Hand Spinner. Den der snurrer rundt og som er den perfekte ting til dig som bare skal have noget at pille ved når du ser TV, kører bus, er til kedelige møder på arbejdet, eller når som helst egentlig. Har du rastløse hænder er en Fidget Spinner simpelthen det du har brug for!

Fidget Spinner Pro Metal er lavet af aluminium, og giver derfor en bedre og mere ægte følelse end Fidget Spinners der er lavet af plast. Desuden kommer denne variant med to afrundede arme og i et mere eksklusivt design med blank finish. Armene har hver deres metalvægt for at de skal kunne snurre jævnt og længe. Langs kanterne på begge armene er der et lille hul så du selv kan lave din egen seje Fidget Spinner Pro Metal-halskæde eller lignende.

Mål: ca. 7 cm

Tips: Glem ikke puste og rense rundt om kuglen hvis om du oplever at den bliver langsommere. 

Fidget Spinner Pro Metal findes i følgende farver: guld, lyserød, grå/sølv, sort og blå.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .