Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Festellipser Unicorn

1 / 1

Festellipser Unicorn

399 kr.

-33%

Rek pris. 599 kr.
Enhjørning - den absolut bedste ven man kan have, specielt til børnefesten! En enhjørning er faktisk rigtig god til en fest, da enhjørninge altid bidrager med blandt andet lyserødt sukkervat, glade børn og gratis flyveture rundt på regnbuen. Tænk hvi
Læs mere
Enhjørning - den absolut bedste ven man kan have, specielt til børnefesten! En enhjørning er faktisk rigtig god til en fest, da enhjørninge altid bidrager med blandt andet lyserødt sukkervat, glade børn og gratis flyveture rundt på regnbuen. Tænk hvis man var barn igen... så havde vi helt bestemt taget med til din enhjørningefest.

Festellipse Pink er en supersej form for portal/indgang, som kommer til at gøre børnefesten magisk! Festellipsen kommer med motiv af et hold af flyvende enhjørninger. Enhjørningerne kan ses på både højre og venstre søjle i en lyserød farve med gule vinger og en regnbuefarvet hale og manke. Over enhjørningens hoved kan man se teksten: "Grattis! Det är din fødselsdag" i forskellige farver. På ellipsens "tag" står der "Grattis" med en stor og farveglad tekst. For at skabe den ultimative feststemning stiller du bare festellipsen foran eksempelvis døren, som leder ind til selve "festlokalet".

Festellipse leveres ikke samlet, hvilket betyder at du selv skal samle den. Du behøver dog ikke være bekymret, da brugsanvisningen som medfølger, hjælper dig med at finde ud af, hvor hver ting skal sidde!

  • Materiale: Karton/Pap
  • Mål: 2205 x 2200 mm
  • Farve: Lyseblå, lyserød, grøn, hvid m.fl.
  • 2-sidet (samme motiv på for- og bagside)
  • Et amazing tilbehør til festen og arrangementet
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter