Tilbage til toppen
C-Fly Faith 2 Pro Black
C-Fly Faith 2 Pro Black
C-Fly Faith 2 Pro Black
C-Fly Faith 2 Pro Black
C-Fly Faith 2 Pro Black

1 / 5

C-Fly Faith 2 Pro Black

2.695 kr.
C-FLY Faith 2 Pro er den nyeste innovation fra C-FLY AI. Nu er det nemmere og billigere at optage og gemme dine minder, uanset hvor du befinder dig. Den nye ultra kompakte Faith 2 Pro drone, er hurtig at sætte i luften fra den medfølgende task
Læs mere
C-FLY Faith 2 Pro er den nyeste innovation fra C-FLY AI.

Nu er det nemmere og billigere at optage og gemme dine minder, uanset hvor du befinder dig.

Den nye ultra kompakte Faith 2 Pro drone, er hurtig at sætte i luften fra den medfølgende taske.

Er du en begynder indenfor droneflyvning? Intet problem. Faith 2 Pro har indbygget optical flow og ultrasonisk altitude system, hvilket gør dronen ekstremt stabil. I combination med

GPS/GLONASS systemet, har piloten konstant viden om hvor dronen befinder sig.

Er du bekymret for om dronen kan flyve langt nok væk? Det behøver du ikke bekymre dig om. C-FLY Faith 2 Pro kan sende signal op til 5000M fra controlleren.

Det indbyggede kamera er ægte 4K med billeder i op til 20 MP. Det er stabiliseret af et 3-akset micro gimbal, der sikrer at videoer er rolige og nivealleret, selvom vinden hiver i dronen.

Sensoren i kameraet, er en Ambarella A12, 1/” CMOS SONY censor, og dronen understøtter MICRO SD UHS-I kort op til 128GB.

Gennem den medfølgende app, er det nemt at styre dronen, bruge smart flight funktioner, samt indstille kameraet og tage billeder og video.
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser