Playmobil

Playmobil er de umådeligt populære små figurer af plast. Kom og oplev eventyret i Playmobils verden; her er der noget sjovt for alle. I Lekmers on-line legetøjsforretning finder du f.eks. Playmobil riddere, Playmobil sørøvere, Playmobil bondegård, Playmobil safari og Playmobil Zoo. Læs mere…
 

Med Playmobil får fantasien frit spil

Med de mange, spændende legesæt fra Playmobil er det altid muligt at få gang i en spændende leg, der kan blive ved og ved. Der er alle mulige slags figurer og situationer; lige fra pirater og politi, dyr og prinsesser - og til vejarbejde og safari. Her er virkelig mulighed for bare at fortabe sig i en anden verden og lade rollelegene og fantasien tage over. Med Playmobil er der mange timers underholdning, og så er det oven i købet super nemt at tage med sig, så legene kan fortsætte hos en legekammerat eller hos bedsteforældrene. Eller hvad med at have Playmobil med som underholdning på en lang biltur eller togtur? Spørgsmålet er, om du kan holde dig væk, eller om du snart finder dig selv i fuld gang med at lege, når dit barn går i gang med Playmobil. Inden du får set dig om, kæmper du måske hårdt sammen med dit barn for at få slukket ildebranden, der truer byens gamle, smukke huse, eller måske går I sammen på opdagelse på den fortabte ø, hvor både dinosaurer og aliens rumsterer.

Playmobil er en klassiker i børneværelset

Siden Playmobil blev opfundet i Tyskland i 1974, har det glædet børn i over 100 lande og er i dag en klassiker på børneværelset. Da det er børn i alle aldre, der leger med Playmobil, sørger den tyske fabrik, der producerer legetøjet, for at det bliver lavet, så alle sikkerhedsregler bliver overholdt. Dermed er det fuldstændigt sikkert at lege med, også for de mindste. Indtil videre er der lavet 3995 forskellige figurer, og der kommer hele tiden nye, spændende figurer til. I alt er der siden 1974 lavet 2,7 billioner figurer, og hvis de alle holder hinanden i hånden, kan de nå rundt om jorden 3,4 gange. Udover figurer, som politifolk, pirater og servitricer, er der også børnefigurer, dyr og kendte personer, såsom Elvis Presley og Sherlock Holmes. En anden Playmobil klassiker er piratskibet. Siden det første skib satte sejl i 1978, har mere end 16 millioner piratskibe, på jagt efter skjulte skatte, kørt kanonerne i stilling og hejst sørøverflaget, mens råbene fra udkigstønderne har gjaldet over de syv have: "Ohøj, land i sigte, arrrrrgh!"

Lad Playmobil styrke dine børns kreativitet og fantasi

Bestiller du et legesæt fra Playmobil her hos CDON, Nordens største varehus, vil du snart opleve intens leg på stuegulvet, ved køkkenbordet, i børneværelset og alle mulige andre steder. Vi har mange af de populære legesæt, så du kan hurtigt og nemt bestille dem her. Det eneste dilemma, du vil stå med, er hvilket af de mange spændende sæt, du skal vælge. Måske bliver du helt nostalgisk og får lyst til at give dit barn et sæt, der ligner det, du selv legede med som barn. Eller vælger du i stedet bondegården, der ligner den, I besøgte i sommers? Hvad med kranen med fjernbetjening, så barnet kan styre, at de tunge ting kommer sikkert på plads? Når det er tid at falde til ro, efter den kreative og udviklende leg med Playmobil, kan det være dejligt af få læst en god historie. I vores afdeling for børnebøger finder du mange sjove, spændende og rørende fortællinger, der passer dejligt til en god hyggestund sammen. Mangler du andre idéer til dine egne eller andres børn, kan vi anbefale at se nærmere på vores store udvalg af interaktivt legetøj og tablets.