Puslespil

Vælg dit nye puslespil

Vi har alt i puslespil her hos Nordens største varehus, og til alle uanset alder hvad end det drejer sig om babyer, teenagere eller voksne. Vidste du, at puslespil er super stimulerende for udviklingen af dit barns hjerne? Det er også afstressende og udfordrende for dig som voksen. Så det er bare om at komme i gang med det samme. Bestil dine spil i dag, så vil de blive leveret lige til den adresse, du ønsker. Det er nemt. Har du et mindre barn, eller skal du forære en gave til en baby, så er det ideelt med en puslespilsmåtte. En puslespilsmåtte kan bruges af barnet i lang tid. Helt fra baby-stadiet kan det bruges som legeunderlag, således at babyen ikke slår sig på gulvet. Senere kan barnet selv lægge puslespillet, som er sjovt med de kæmpe store brikker, og det kan lege med selve motiverne. Du kan både vælge et pigemotiv med f.eks. Minnie Mouse eller et drengemotiv med biler og bilbane.

Få et personligt puslespil

Vi har et enormt udvalg af puslespil. Til de yngste har vi træspil med knopper og 3D puslespil, både i form af klodser og tykke skumbrikker, som gør det lettere for barnet at holde på, således at det nemmere har mulighed for at samle det korrekt. Er det til et større barn, har vi motiver af forskellige idoler. Se udvalget igennem, og find netop det rette idol. Det kunne for eksempel være Disneys meget populære Frost, som vi har flere varianter af til det Frost-elskende barn. Vi tilbyder selvfølgelig også puslespil med en større og udfordrende sværhedsgrad og med et varierende antal brikker. Vi har puslespil 1000 brikker til puslespilselskeren. Har du et fotografi af et særligt minde, så skulle du få lavet et foto puslespil. Det er ganske enkelt. Du uploader blot det ønskede billede, og efterfølgende vil du modtage det som puslespilsmotiv. Dette vil også være en fantastisk gave at give og et stensikkert hit hos modtageren, som kan tænke tilbage på mindet, hver gang det samles.

Køb puslespil online i dag

Find stimulerende legetøj til dit barn, eller til gave, her hos os. Det kan for eksempel være et puslespil. Vi har passende sværhedsgrader til alle aldersgrupper. Så det er bare at vælge det ønskede motiv ud fra de enkelte aldersgrupper. Vi tilbyder også en stort udvalg af børnebøger! Sæt skub i barnets fantasi, samtidig med at det træner sin koncentration, og I sammen får en dejlig stund, mens du læser højt for dit barn. Vi har selvfølgelig også bøger, som dit lidt større barn kan læse selv. Skal barnets motorik trænes, og skal det være vildt, men med plads til fantasi og fordybelse, er det dejligt at kunne gøre det udenfor. Derfor har vi også en række aktivitetsforslag til udendørs leg. Køb legetøjet allerede i dag, og få det leveret. Nemmere bliver det ikke for dig. Har du brug for hjælp eller vejledning i dit valg af legetøj, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig på bedste vis.