Brætspil

På CDON finder du et bredt udbud af underholdende puslespil og brætspil til børn i alle aldre. Uanset om du leder efter et klassisk brætspil som Matador, eller hvis du har brug for noget mere udfordrende som et 3D-puslespil, så har vi noget for dig. Kig ind på vores sortiment af selskabsspil og puslespil, vi hjælper dig med at finde det du vil have! » Læs mere

 • BRIGHT Science Quiz® Biology edi...

  • Mechanics –Q & A biology quiz
  • Broad Appeal –universal biology questions
  • Replayability–600 questions in different levels
  • Skills –learn and review your knowledge
  • Flexibility –board game or just questions and different levels
  • Quality Game –long lasting
  • Interactive –CD included for classroom or computer use
  299 kr

Selskabsspil, brætspil og kortspil

Hvis du leder efter underholdning til hele familien, så er det selskabsspil og brætspil du keder efter. Med vores brede sortiment kan du finde alt fra det klassiske Scrabble og Matador til nytænkende selskabsspil, som giver underholdning til hele familien. Selskabsspil bruges traditionelt indenfor og er en perfekt måde at få tiden til at gå på imens man har det sjovt.

Kortspil

Kortspil er en tidløs klassiker, som passer til de fleste tilfælde. I vores sortiment finder du alt fra klassiske kortspil og spørgelege til nyere og lidt mere spændende kortspil til de lidt ældre.

Puslespil

Til dig som leder efter en udfordring har vi på CDON.COM et bredt sortiment af både traditionelle puslespil og 3D-puslespil. Her finder du alt fra simple børnepuslespil til komplicerede 1000-stykkers puslespil. Hvis du leder efter en endnu større udfordring, har vi herligt nytænkende 3D-puslespil, som virkelig tvinger dig til at tænke efter. Puslespil passer bedst til dig, som nyder alenetid på årets koldere dage men passer også glimrende sammen med familie og venner.

Sportspil

På CDON har vi også selskabsspil, som passer godt til sportsentusiasten i familien. Vi har alt fra lidt simplere børnespil med motiver fra kendte varemærker til klassiske sportspil som hockeyborde og dartskiver. I vores sortiment af sportspil finder du ikke kun produkter til udendørsbrug om sommeren.

På rejsen

Uanset om du rejser med hele familien, vennerne eller helt alene, så er selskabs- og kortspil den perfekte ledsager. Lige i løbet af selve rejsen kan det være ønskværdigt med noget, som får rejsetiden til at gå lidt hurtigere.  Test jeres kundskaber med en sjov spørgeleg, som der både er plads til i bilen og på flyet.