Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Blaze & the Monster Machines Tune-Up Tires Darington
Blaze & the Monster Machines Tune-Up Tires Darington

1 / 2

Blaze & the Monster Machines Tune-Up Tires Darington

258 kr.
Barnet kan nu tilpasse sine Blaze- og Monster Machines-lastbiler med dækatmosfære. Hver monstertruck leveres med to sæt unikke hjul, der er lette at tage af og sætte på førerkroppen, samt et ekstra tilbehør, der er fastgjort bag på trucken. Der er og
Læs mere
Barnet kan nu tilpasse sine Blaze- og Monster Machines-lastbiler med dækatmosfære. Hver monstertruck leveres med to sæt unikke hjul, der er lette at tage af og sætte på førerkroppen, samt et ekstra tilbehør, der er fastgjort bag på trucken. Der er også en opbevaringsboks med 4 dæk og tilbehør. Boksen fungerer også som en tuningstation og rampe. Dæk og tilbehør findes på alle lastbiler i området for at tilpasse dine Monster Machines! Barnet kan nu tilpasse sine Blaze- og Monster Machines-lastbiler med dækjusteringsområdet. Hver monstertruck leveres med to sæt unikke hjul, der er lette at tage af og sætte på førerkroppen, samt et ekstra tilbehør, der er fastgjort bag på trucken. Der er også en opbevaringsboks med 4 dæk og tilbehør. Boksen fungerer også som en tuningstation og rampe. Blandt dæk og tilbehør i krydset mellem alle lastbiler i serien for at tilpasse dine Monster Machines! Ikke egnet til børn under tre år!
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .