Beckasin Tyngdedyne 7 kg med betræk af grå bomuldssatin

Beckasin Tyngdedyne 7 kg med betræk af grå bomuldssatin
Tip en ven

-27%

1383 kr
Ord. pris 1899 kr
fra 108 kr pr. md
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-3 arbejdsdage

Sælges af IREKO Eksjö AB

Mere fra IREKO Eksjö AB IREKO Eksjö AB er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant IREKO Eksjö AB, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.

Beckasin Tyngdedyne 7 kg med betræk af grå bomuldssatin er konstrueret til på en naturlig måde at mindske stress, give afslapning og øget velbefindende. En god gave til dig selv eller til nære og kære. Den tunge dyne hjælper nervesystemet til at slappe af ved at stimulere følelsen af at blive holdt om eller få et knus og gør, at du falder hurtigt i søvn og sover bedre.


Rum fyldt med hypoallergene, gift- og lugtfri krystalliserede sandpellets (glasperler) giver et jævnt tryk, som gør, at dynen formes tæt ind til kroppen og giver et behageligt, omsluttende tryk – lige som et varmt knus. Mange oplever dette som mere behageligt end traditionelle kugledyner og kædedyner. Tyngdedynen giver en fordelt vægt mod kroppen og frigør en række af kroppens egne hormoner, som virker angstdæmpende og beroligende. Blodtrykket sænkes, vejrtrækningen bliver mere rolig, og det gør en væsentlig forskel for din søvnkvalitet.


Betræk i grå bomuldssatin (værdi 469 kr.) indgår, som giver en herligt kølig fornemmelse mod huden og kan maskinvaskes ved 60 grader. Til selve dynen anbefales kemisk rensning eller luftning. Hvis du vil have en tyngdedyne, der kan vaskes i almindelig vaskemaskine, anbefaler vi vores delbare tyngdedyner.


Virkelig godt hjælpemiddel ved bl.a.: Søvnproblemer, uro dag og nat, demens, angst, anorexi/bulimi, autisme, Aspergers syndrom, ADHD, psykose, psykisk svækkelse, erhvervet hjerneskade, neurologiske sygdomme m.m.


Trygt og sikkert med Oeko-Tex og CE-certificering.


Beckasin tyngdedyner er mærket med Oeko-Tex®, hvilket betyder, at produkterne er blevet certificeret af det internationale kontrolorgan Oeko Tex Association. Mærkningen betyder, at tekstilerne har gennemgået omhyggelige tests og er garanteret fri for tilsætningsstoffer, som kan være farlige for hud og sundhed.


Beckasin tyngdedyner er testet og godkendt som medicinsk produkt og kan derfor også anvendes inden for sygeplejen, hvor der stilles strengere krav til funktion og sikkerhed. Kvalitetssikrede via CE-certificering med klassificering 93/42/EØF Medicinsk udstyr (MDD) hvilket garanterer bedst mulige kvalitet.


Tyngedynerne findes i flere forskellige størrelser, og vægtene 2,6 kg, 5 kg, 7 kg, 10 kg og 12 kg. Søg på "Beckasin tyngdedyne" for at få de andre vægte frem.


Hvilken vægt er den rette for mig?

Hvilken vægt, der er den rette for dig, er individuelt. Vores 7 kg-dyne er mest almindelig til voksne og børn fra 8 år; det kan du gå ud fra, hvis du er usikker. Hvis du har svært ved at falde i søvn, men ellers sover godt, eller hvis du vågner op mange gange om natten, vælger du mellem 7 og 10 kg. Sørg for, at vægten i vores tyngdedyner fordeles jævnt. Hvis du har behov for mere stimulans for bedre effekt, vælger du en tungere dyne. Hvis du er meget anspændt eller meget angst eller er udadreagerende, har du sværere ved sansestimuleringen og kan behøve en 12 kg tyngdedyne. Hvis du har prøvet en 10 kg tyngdedyne og mærker, at det ikke er nok, kan du gå op til 12 kg. Den kan også være god at bruge, hvis du har brug for en hurtig virkning i en kortere periode.


Et godt tip er kun at bruge tyngdedynen i kortere tid ad gangen i starten. Når du hviler, se fjernsyn eller læser. Hvis du ikke har prøvet en tyngdedyne før, varer det lidt, før kroppen vænner sig til den.


Mål: ca. 150 x 210 cm

Vægt: 7 kg


Ring til den produktansvarlige på +46 70 360 97 40, hvis du har spørgsmål om vores tyngdedyner (også aften og weekend).

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke Beckasin
Farve Grå
Materiale Bomuld
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 335 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 196 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 108 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »