Beckasin Tyngdedyne 2,6 kg til børn med betræk af grå bomuldssatin

Beckasin Tyngdedyne 2,6 kg til børn med betræk af grå bomuldssatin
Tip en ven

-44%

552 kr
Ord. pris 988 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-3 arbejdsdage

Sælges af IREKO Eksjö AB

Mere fra IREKO Eksjö AB IREKO Eksjö AB er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant IREKO Eksjö AB, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.

Beckasin Tyngdedyne 2,6 kg (anbefales til børn på ca. 0-3 år) med betræk af grå bomuldssatin er konstrueret til på en naturlig måde at mindske stress, give afslapning og øget velbefindende. En god gave til dig selv eller til nære og kære. Den tunge dyne hjælper nervesystemet til at slappe af ved at stimulere følelsen af at blive holdt om eller få et knus og gør, at du falder hurtigt i søvn og sover bedre.

Rum fyldt med hypoallergene, gift- og lugtfri krystalliserede sandpellets (glasperler) giver et jævnt tryk, som gør, at dynen formes tæt ind til kroppen og giver et behageligt, omsluttende tryk – lige som et varmt knus. Mange oplever dette som mere behageligt end traditionelle kugledyner og kædedyner. Tyngdedynen giver en fordelt vægt mod kroppen og frigør en række af kroppens egne hormoner, som virker angstdæmpende og beroligende. Blodtrykket sænkes, vejrtrækningen bliver mere rolig, og det gør en væsentlig forskel for din søvnkvalitet.

Betræk i grå bomuldssatin (værdi 339 kr.) indgår, som giver en herligt kølig fornemmelse mod huden og kan maskinvaskes ved 60 grader. Til selve dynen anbefales kemisk rensning eller luftning, men den kan også vaskes i en almindelige vaskemaskine på et skåneprogram svarende til håndvask samt i vaskepose.

Virkelig godt hjælpemiddel ved bl.a.: Søvnproblemer, uro dag og nat, angst, anorexi/bulimi, autisme, Aspergers syndrom, ADHD, psykose, psykisk svækkelse, erhvervet hjerneskade, neurologiske sygdomme m.m.

Trygt og sikkert med Oeko-Tex og CE-certificering.

Beckasin tyngdedyner er mærket med Oeko-Tex®, hvilket betyder, at produkterne er blevet certificeret af det internationale kontrolorgan Oeko Tex Association. Mærkningen betyder, at tekstilerne har gennemgået omhyggelige tests og er garanteret fri for tilsætningsstoffer, som kan være farlige for hud og sundhed.

Beckasin tyngdedyner er testet og godkendt som medicinsk produkt og kan derfor også anvendes inden for sygeplejen, hvor der stilles strengere krav til funktion og sikkerhed. Kvalitetssikrede via CE-certificering med klassificering 93/42/EØF Medicinsk udstyr (MDD) hvilket garanterer bedst mulige kvalitet.

Tyngedynerne findes i flere forskellige størrelser, og vægtene 2,6 kg, 5 kg, 7 kg, 10 kg og 12 kg. Søg på "Beckasin tyngdedyne" for at få de andre vægte frem.

Hvilken vægt er den rette for mig?

Hvilken vægt, der er den rette for dig, er individuelt, men 2,6 kg er i de fleste tilfælde et passende alternativ til små børn på 0-3 år. 

Et godt tip er kun at bruge tyngdedynen i kortere tid ad gangen i starten. Når du hviler, se fjernsyn eller læser. Hvis du ikke har prøvet en tyngdedyne før, varer det lidt, før kroppen vænner sig til den.

Mål: ca. 90 x 120 cm

Vægt: 2,6 kg

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Varemærke Beckasin
Farve Grå
Materiale Bomuld
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 197 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 126 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 75 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »