Beckasin Pudebetræk 400 tc Prima Bomuldssatin med Koboltblå broderi

Beckasin Pudebetræk 400 tc Prima Bomuldssatin med Koboltblå broderi
Tip en ven

-54%

fra 109 kr
Ord. pris 242 kr
Gem i ny ønskeseddel
Du skal vælge en størrelse inden du kan lægge varen i varekurven.

Forventet leveringstid:  2-3 arbejdsdage

Sælges af IREKO Eksjö AB

Mere fra IREKO Eksjö AB IREKO Eksjö AB er en samarbejdspartner på CDON Marketplace Bedømmelsen gives af kunder, som har handlet hos merchant IREKO Eksjö AB, og bedømmes ud fra leverancehastighed samt hvor godt varen er emballeret.

Mare luksuriøst og stilrent pudebetræk 50 x 60 cm (2-pak) eller 50 x 90 cm (1-pak) med vinge i 400 tc hvidt bomuldssatin af fineste hotelkvalitet. Dobbelt broderet koboltblå bord dekorerer pudebetrækkets kanter. Satin i 100% bomuld med en trådtæthed på 400 tc skaber en satinagtig og glat overflade, som giver en sval og skøn følelse mod huden. 

2-pak Pudebetræk 50 x 60 cm med koboltblå broderi. Findes også som 1-pak king size 50 x 90 cm.

Nu kan du nyde sprødt hvidt bomuldssatin af 5-stjernet hotelkvalitet hjemme i din egen seng 365 nætter om året. 

Øko-Tex® certificeret tekstil og opfylder derigennem høje menneskelige økologiske krav, hvilket indebærer, at de ikke indeholder kemikalier, som er sundhedsskadelige. Komplimenter gerne med andet sengetøj fra Beckasin i satinvævet bomuld for et fuldendt sengetøj. Søg på ”Beckasin” for at opdage flere af vores produkter. 

Sengetøj af premium kvalitet af mærket Beckasin er produceret af den allerbedste – mest finkæmmede og langfibrede bomuld. Produkterne omfattes af Beckasins 14 dages ”sov-godt-garanti”, hvilket indebærer, at du får pengene tilbage, hvid du mod forventning ikke skulle være tilfreds og sove godt i dit nye sengetøj. 

At bomuld er vor tids mest populære tekstil, findes der mange grunde til; Det er blødt, alsidigt, holdbart (ved høj kvalitet) og forholdsvist overkommeligt. Bomuldets kvalitet afgøres hovedsageligt af fibrenes længde, det vil sige længden af de individuelle fibre, som stoffet består af. Tekstil produceret af lange bomuldsfibre er i almindelighed af højere kvalitet end stoffer lavet af korte fibre.  

Holdbarhed: Længere fibre kan spindes til en finere tråd. Fin tråd giver dermed tættere vævning, hvilket resulterer i et stærkt og holdbart stof. 

Blødhed: En anden fordel ved lange fibre er, at de bliver til en meget blødere tråd. Korte fibre er sværere at spinde til tråd uden, at fiberender stikker ud til alle sider. Længere bomuldsfibre kan holdes tæt sammenbundne, hvilket hindrer dem i at gå i forskellige retninger. 

Åndbarhed: En anledning til, hvorfor visse stoffer ”ånder” værre end andre, skyldes, at de indeholder små luftlommer mellem de enkelte tråde, som skaber varmeisolering. Bomuld lavet af lange, fint spundne fibre kan væves meget tæt. Det eliminerer luftlommer, og man kan derfor undgå den ubekvemme, svedige fornemmelse, vi plejer at associerer med lav åndbarhed. 

Satinvævet bomuld er kendt for sin overlegne styrke, holdbarhed og udsøgte komfort. Den komplekse vævningsteknik, som ligger til grund for bomuldssatinets specielle egenskaber (vævbinding af satin går ud på, at trådene går over fire tråde, under en, over fire og så videre) gør, at en tråd eksponeres mod stoffets overflade uden at forstyrres af en imødekommende tråd, det giver satinet sin følsomme, glatte og bløde overflade med en overlegen glans. Kvaliteten på bomuldsråvaren varierer dog mellem forskellige vækstområder, derfor har Beckasin en tydelig kvalitetspolitik, som garanterer, at kun den bedste bomuldsråvare anvendes i produktionen af vores sengetøj såsom puder, dynebetræk og lagner i 100 % Bomuldssatin, som følger og opnår Beckasins strengt opsatte regler som bl.a. indeholder socialt ansvar, vandhåndtering, klimaansvar og håndtering af skrald.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Overvåg

Overvåg størrelse

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 123 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 89 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 57 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »