Barbie-Konditordukke Og Legesæt

Barbie-Konditordukke Og Legesæt
Tip en ven
289 kr I øjeblikket udsolgt

Sælges af CDON.COM

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

Barbie-konditordukken er klar til at bage med dette legesæt, som indeholder ovn og legemad, som hæver rigtigt. Ovnlyd, legemad, der hæver, og farveskiftende "icing" udgør ingredienserne til masser af sjov leg med funktioner, der er nemme at bruge. De mange farverige dele inspirerer til masser af gode historier under legen. Barbie-dukkens ovn er designet i de kendte pink og hvide farver, og der er plug-and-play-lommer, så tilbehøret er lige ved hånden, når de små konditorer skal i gang med at blande og hælde. Bagefter kan de sætte sandkagen eller cupcakeformen i ovnen og dreje timeren – ovnen siger ding, og de lækre kager i ovnen popper op af formen. Det er bare for sejt! Og der er mere. Dyp sprøjteposens spids i vand, og smør på toppen af cupkagerne – de skifter farve og afslører cool dekorationer i "glasur". De små gastronomer kan finde på så mange historier i dette seje køkken, hvor der også er en røreskål med ske, en æske med kagemix, en spatel og en ovnhandske. Barbie-dukkens tøj lægger også op til sjov i køkkenet – hun har en T-shirt med en "sød" cupcake på, en denimnederdel og et par trendny hvide sneakers. Forklæder med cupcakemønster og den røde hårbånd med sløjfe er andre søde detaljer. Dette bagelegesæt har så mange sjove funktioner, at du kan fylde en hel dag med at lege og gå på opdagelse, for med Barbie kan du være hvad som helst. Indeholder Barbie-dukke med smart konditortøj og tilbehør, ovn med sjove funktioner, en sandkage, som "hæver", en cupcakeform med cupcakes, der "hæver" og skifter farve, og andet temainspireret udstyr. Dukken kan ikke stå af sig selv. Farver og mønstre kan variere.
Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 153 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 104 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 64 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »