Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Barbie Extra Doll & Vanity Playset

1 / 1

Barbie Extra Doll & Vanity Playset

(1 anmeldelse)
694 kr.
Barbie Extra Exclusive Doll & Vanity Playset, Barbie Extra er en serie virkelig fede dukker, der alle har deres egen unikke og vovede stil med det lille ekstra. Hver dukke indeholder et sødt kæledyr og flere flotte tilbehør og tilbehør at lege me
Læs mere

Barbie Extra Exclusive Doll & Vanity Playset, Barbie Extra er en serie virkelig fede dukker, der alle har deres egen unikke og vovede stil med det lille ekstra. Hver dukke indeholder et sødt kæledyr og flere flotte tilbehør og tilbehør at lege med.

Dette store legesæt består af over 45 sjove dele at lege med, udover dukken får du en bænk med spejl og masser af plads til opbevaring, en tøjbøjle og flere små dele såsom halskæder, makeup og hårprodukter. Dukken har langt lilla hår i en lige frisure, hun bærer et sort og hvidt ternet outfit med shorts og top samt et par højhælede sko til det. Hjælp hende med at blive klar foran spejlet, smink dig, styl håret og vælg et outfit til aftenens eventyr. Barbie Extra Exclusive Doll & Vanity Playset, Barbie Extra er en serie virkelig fede dukker, der alle har deres egen unikke og vovede stil med det lille ekstra.

Hver dukke indeholder et sødt kæledyr og flere flotte tilbehør og tilbehør at lege med. Dette store legesæt består af over 45 sjove dele at lege med, udover dukken får du blandt andet en bænk med spejl og masser af opbevaring plads, en tøjbøjler og flere små dele såsom halskæder, makeup og hårprodukter.

Dukken har langt lilla hår i en lige frisure, hun bærer et sort-hvidt ternet outfit med shorts og en top og et par højhælede sko til det. Hjælp hende med at blive klar foran spejlet, smink dig, styl håret og vælg et outfit til aftenens eventyr. Det bliver super sjovt!. Dukken er cirka 30 cm lavet af hård plast, der rører hænder og fødder. Indeholder små dele! Ikke egnet til børn under 3 år.

Lignende produkter