Barbie Dreamtopia Sparkle Lights Havfrue

Barbie Dreamtopia Sparkle Lights Havfrue
Tip en ven
289 kr I øjeblikket udsolgt

Sælges af CDON.COM

Du kan aktivere din overvågning ved at skrive din e-mailadresse ind forneden og klikke på ’Overvåg’. Vi sender dig en meddelelse, så snart produktet kan bestilles.

  • Från: 3 år

Sparkling Lights Barbie®-havfruedukken sætter gang i fantasien, så den kan dykke ned i den magiske verden i Barbie™ Dreamtopia – hun har en mekanisk hale, der "svømmer" med et tryk på en knap samt et lysshow, der kan aktiveres, når hun dyppes i vand (også uden for vandet). Dyp Barbie®-dukkens hale i vand for automatisk at starte et af flere lysshows, og tryk på siderne af hendes hofteskørt for at opleve et "wow"-øjeblik, hvor hendes hale laver svømmebevægelser – når hun stopper, kan du bare trykke igen og igen og igen. Børnene vil elske at hjælpe Barbie®-havfruedukken med at svømme gennem alle mulige historier. Hun er klædt på til eventyr i et fantastisk look bestående af en glitrende pink overdel med blåt hofteskørt, hvor lysene kan aktiveres, en halvgennemsigtig lilla hale med mekaniske led og skinnende stjerner med lysshow samt en holografisk finne, der giver ekstra glans. En blå tiara i hendes lange, blonde hår med pink striber fuldender looket. Genskab alle slags drømme, rigtige eller fantasifulde, med Barbie® Sparkle Lights-havfruedukken, for når du ankommer til Dreamtopia med søstrene Barbie® og Chelsea™, vågner du op i en verden, hvor drømme går i opfyldelse. Saml alle Barbie™ Dreamtopia-dukker og -legetøj, og send dine drømme på vingerne (sælges hver for sig, så længe lager haves). Inkl. Barbie™ Dreamtopia Sparkle Lights-havfruedukke med lys og "svømmende" hale samt tiara. Dukken kan ikke stå eller svømme af sig selv. Farver og mønstre kan afvige fra det viste.

Nedenstående information stammer fra CNET, CDON.COM kan ikke garantere for, at denne information er korrekt.
Antal omtaler: 0 Gennemsnitlig vurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparation eller erstatningsprodukt med tilsvarende ydelse.
  • Erstatning ved skader forårsaget af en pludselig og uforudset udefrakommende hændelse, som f.eks. trykskade, knusningsskade, fugt/vand, lyn/torden/overspænding.
  • Erstatning ved funktionsfejl, der ikke dækkes af garantien eller reklamationsretten.
  • For mobiltelefoner er selvrisikoen 395 kr. ved en skade. For øvrige produkter gælder forsikringen uden selvrisiko.

Læs de komplette forsikringsvilkår

Information om – CDON produktforsikring

}

Tip en ven

Delbetaling

Dette produkt kan delbetales som følger:

  • 153 kr /måned - 6 måned, 0% rente (395 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 104 kr /måned - 12 måned, 0% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)
  • 64 kr /måned - 36 måned, 14.95% rente (495 kr oprettelsegebyr, 39 kr gebyr girokort)

Omkostningsberegningen inkluderer ikke opsætnings- og administrationsgebyr.

Vælg Delbetaling som betalingsmåde i kassen.

Mere information »