Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Barbie Dreamtopia Rainbow Magic Mermaid
Barbie Dreamtopia Rainbow Magic Mermaid

1 / 2

Barbie Dreamtopia Rainbow Magic Mermaid

(6 anmeldelser)
367 kr.
Denne Barbie Dreamtopia Rainbow Magic havfruedukke har en transformation af farveændring, der lader fantasier dykke ned i deres mest farverige eventyr til dato! Barbie havfrue dukke har et neonlys fantasy look med en tiara i hendes regnbuehår, en liv
Læs mere

Denne Barbie Dreamtopia Rainbow Magic havfruedukke har en transformation af farveændring, der lader fantasier dykke ned i deres mest farverige eventyr til dato! Barbie havfrue dukke har et neonlys fantasy look med en tiara i hendes regnbuehår, en livlig flerfarvet hale og en bodice med havinspirerede accenter. Klar til en farveomdannelse? Fordyb Barbie-dukken i varmt vand og se, hvordan hendes hår, krop og hale straks skifter farve for at afsløre en regnbue med smukke pasteller! Fordyb dig i iskoldt vand for at se hende skifte tilbage til sit originale neonlysudseende og genopleve transformationen igen og igen. Dukken kan ikke svømme eller stå alene. Farver og dekorationer kan variere. Ikke egnet til børn under 3 år. Indeholder små dele!

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .