Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Barbie Dreamhouse

1 / 1

Barbie Dreamhouse

3337 kr.
Barbie Dreamhouse Dollhouse opmuntrer til rollespil, historiefortælling og fantasifuld spilletid Trehusers rækkehuse har otte værelser: soveværelse, stue, køkken og spisestue, badeværelse, hjemmekontor, garage, elevator og en terrasse med pool med di
Læs mere

Barbie Dreamhouse Dollhouse opmuntrer til rollespil, historiefortælling og fantasifuld spilletid Trehusers rækkehuse har otte værelser: soveværelse, stue, køkken og spisestue, badeværelse, hjemmekontor, garage, elevator og en terrasse med pool med dias - fyld det med vand til en rigtig plask. Lys og lyd tilføjer realistiske detaljer og transformativt tilbehør tilskynder unge kreative til rollespil, en pejs vender for at afsløre et skrivebord, sofabordet vender sig til en ekstra seng og den anden side af køkkenhåndtaget åbner ind i baghaven med hylder. også med mere end 65 ekstra tilbehør såsom dekorative genstande og almindeligt daglig redskaber; Håndtag på nogle af brikkerne, såsom pensel eller spatel, passer på en dukkehånd, mens plug-and-play-designet hjælper med at holde brikkerne på plads. Ikke egnet til børn under 3 år.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .