Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

AeroSleep, Sov-trygt-pakke, Essential, 70 x 140 cm
AeroSleep, Sov-trygt-pakke, Essential, 70 x 140 cm
AeroSleep, Sov-trygt-pakke, Essential, 70 x 140 cm
AeroSleep, Sov-trygt-pakke, Essential, 70 x 140 cm

1 / 4

AeroSleep, Sov-trygt-pakke, Essential, 70 x 140 cm

1599 kr.
Sleep Safe Essential er en luksuøs sovepakke, der består af en madras og en madrasbeskytter fra AeroSleep. AeroSleep er madrassernes Rolls Royce og tilbyder maksimal hygiejne og komfort. Madras med Airfelt®-fyld, der er et innovativt og luftigt mater
Læs mere
Sleep Safe Essential er en luksuøs sovepakke, der består af en madras og en madrasbeskytter fra AeroSleep. AeroSleep er madrassernes Rolls Royce og tilbyder maksimal hygiejne og komfort. Madras med Airfelt®-fyld, der er et innovativt og luftigt materiale, der yder god støtte til barnets ryg. Den unikke madrasbeskytter med 3D-struktur hjælper barnet med at holde den optimale kropstemperatur, og tillader luften at cirkulere frit, så barnet uhindret kan ånde, også med ansigtet vendt ned mod madrassen. Madrasbeskytteren indeholder to beskyttende lag - et fugtabsorberende mellemlag og et tæt bundlag, der beskytter den underliggende madras mod lækage og snavs og holder barnet tørt. Beskytteren er perfekt til børn med allergier, fordi den ikke indeholder kemiske stoffer. Den er også anti-bakteriel og holder således bakterier og allergener væk.

En undersøgelse på Smartson viste, at hele 97% af testpiloterne anbefalede AeroSleeps madrasbeskytter!

Farve: hvid
Mål: 70 x 140 x 10 cm
Densitet, madras: 30 kg/m2
Madrasfyld: Airfelt®
Madrasbetræk: polyester
Madrasbeskytter: polyester
Vaskeråd: maskinvaskes ved 60 grader C.
Upptäck mer inom Legetøj
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .