Julkalendrar & Adventskalendrar

På CDON finder du julekalendere som børnene elsker! Vælg mellem alt fra gammeldags adventskalendere med smukke motiver til adventskalendere, som indeholder puslespil, legetøj eller Lego. Her finder du kalendere med børnenes yndlingsmotiver, som gør nedregningen til juleaften 2019 til en spændende venten fuld af overraskelser. Læs mere…

Julekalendere 2019

Adventskalenderens historie

Adventskalenderen blev opfundet i Tyskland allerede i slutningen af 1800-tallet og startede som en kalender fyldt med kager. I starten af 1900-tallet startede produktionen af kalendere i papir med illustrationer af jule- og vintermotiver. Senere begyndte man at støbe chokolade i små forme bag papirlågerne, hvilket blev til den chokoladekalender vi kender i dag. En chokoladekalender er noget både små og store sætter pris på til juletiden.

Adventskalendere med overraskelser

Vores adventskalendere indeholder 24 låger med godt slik eller legetøj, som børnene kan se frem til. Den ivrige venten til juleaften bliver garanteret sjovere med en lille overraskelse, som venter hver dag.

Udover adventskalendere med legetøj, Lego eller puslespil kan du også købe adventskalendere på nettet med sminke, chokolade eller bøger. Vi har en masse forskellige kalendere til både yngre og ældre børn som gør venten til julen lettere.

Legetøjskalender med børnenes favoritter

Blandt vores julekalendere finder du motiver fra populære film som Frozen, Biler og StarWars. Vælg blandt vores mange forskellige motiver og køb en gavekalender, som garanteret vil gøre succes!

I vores gavekalendere finder du 24 forskellige legetøj med børnenes favoritter – blandt andet figurer, skoletilbehør og andre seje gaver.

Køb din julekalender i dag

Du får hurtig og sikker levering med CDON. Køb din julekalender hos os i dag, for at være sikker på at yndlingskalenderen ikke bliver udsolgt. Du handler altid trygt og sikkert på Nordens største varehus, og hvid du har nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.