Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

(99) Barbie® Nurse

Til kassen

Se også

(99) Barbie® Nurse

(0)
Skrive en anmeldelse
(99) Barbie® Nurse
(99) Barbie® Nurse
(99) Barbie® Nurse
135 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

  • Forventet leveringstid
    3-5 Arbejdsdage
  • Sælges og sendes af CDON
  • Från: 3 år

Drøm stort med Barbie®-karrieredukkerne! Barbie®-dukken kan nå alle mål, og denne sygeplejerske vil gerne sikre, at alle hendes patienter er sunde og raske. Sygeplejersker er uddannede til at pleje patienter og fortælle om medicin. Barbie®-sygeplejerskedukken er klar til at overvåge patienterne med det karriereinspirerede tøj komplet med tilbehør, der gør historiefortællingen endnu bedre. Barbie®-sygeplejerskedukken er klar til at pleje patienter i lilla operationstøj med en overdel med sødt sommerfugleprint og lilla sko. Hendes lange blonde hår har fået en trendy, glat frisure. Og det sølvfarvede stetoskop hjælper hende med at tjekke alle patienterne. Børn vil elske at udforske en sygeplejerskes verden sammen med Barbie®-sygeplejerskedukken. Se alle Barbie®-karrieredukkerne, for med Barbie kan du være hvad som helst (sælges hver for sig, så længe lager haves). Inkl. Barbie®-sygeplejerskedukke og tilbehør, plus stetoskop. Dukken kan ikke stå af sig selv. Farver og mønstre kan afvige fra det viste.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.