Om firmaet

Om företaget

OM FIRMAET

Velkommen til Nordens største underholdningsbutik på nettet. Vi tilbyder dig det bedste indenfor musik, film, spil, tøj, sport, husholdningsprodukter, mobiltelefoni og elektronik. Når du handler på CDON.COM stræber vi efter at give dig en sjov og spændende oplevelse.


UNDERHOLDNING TIL FANTASTISKE PRISER

Som Nordens største indkøbere, kan vi altid tilbyde dig fordelagtige priser. Vi tilbyder desuden altid prisværdige nyheder, kampagner og specialtilbud. Vi gør også alt for at holde vores omkostninger nede i andre henseender, fx med store centrallager og uden dyre butisklokaler..


ENORMT UDBUD

Som Nordens største indkøbere, kan vi altid tilbyde dig fordelagtige priser. Vi tilbyder desuden altid prisværdige nyheder, kampagner og specialtilbud. Vi gør også alt for at holde vores omkostninger nede i andre henseender, fx med store centrallager og uden dyre butisklokaler.


GOD SERVICE

På CDON.COM ønsker vi at give dig god service fra det øjeblik du vælger at handle. Det gør vi ved bl.a. at vejlede dig i dit valg af produkt, gennem at lade dig se hvad andre, som har søgt og/eller købt samme produkt, har valgt. Vi arbejder altid på at du skal få de rigtige varer på så kort tid som muligt. Vores kundeservice forsøger også altid at besvare eventuelle spørgsmål så hurtigt som muligt. På CDON.COM kan du altid handle trygt og sikkert.


VELKOMMEN SOM KUNDE

Når du er fyldt 18 år er du velkommen til at handle på CDON.COM. Hvis du er yngre må du bede en voksen registrere sig som kunde.

KONTAKT CDON.COM

På CDON AB's kontor i Malmø arbejder der omkring 130 personer indenfor kundeservice, indkøb, IT og marketing.

Hvis du har brug for at komme i kontakt med os angående et virksomhedsærinde,
kan du få fat på vores kontaktpersoner på fornavn.efternavn@cdon.com.

Kundeserviceærinde besvares via vores kontaktformular.

Kristoffer Väliharju, Adm. direktør
Erik Löfgren, presseansvarlig Qliro Group

ADRESSE

CDON AB
Box 385
SE-201 23 Malmö, Sverige

Södergatan 22 (besøgsadresse)
SE-211 34 Malmö, Sverige

Organisationsnummer
556406-1702

CVR-Nummer:
10168953

Qliro Group AB
Tel: +46 10 703 20 00
Fax: +46 10 703 21 36

Qliro AB kundeservice
Tel: +46 8 409 00 300


CDON.COM - DEL AF QLIRO GROUP

CDON.COM indgår i Qliro Group, en førende e-handelskoncern i Norden. Siden sin begyndelse i 1999 er gruppen vokset og har spredt sin produktportefølje til i dag at være en førende e-handelsaktør indenfor konsumentvarer og livsstilsprodukter via CDON.COM, Lekmer, Nelly (Nelly.com, NLYman.com). I koncernen indgår også betalingstjenesten Qliro. Qliro Groups aktier er noterede på Nasdaq Stockholms Mid-capliste under navnet ”QLRO”.

For mere information om Qliro Group, pressekontakt, og karrieremuligheder indenfor koncernen, besøg venligst www.qlirogroup.com


VORES VAREMÆRKER:

CDON.COM, Nelly (Nelly.com, NLYman.com), och Qliro.