Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Xiaomi Mi 1S - Sammenfoldelig elektrisk scooter med en rækkevidde på 30 km

Til kassen

Se også

Xiaomi Mi 1S - Sammenfoldelig elektrisk scooter med en rækkevidde på 30 km

(0)
Skrive en anmeldelse
-12%
3169 kr.
Vejledende pris: 3590 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

Xiaomi Mi Elektrisk Løbehjul 1S (XM1S-B)
En elektrisk sparkcykel med et minimalistisk, stilfuldt design og er bygget med nøje udvalgte materialer såsom et chassis lavet af holdbart flyaluminium. At være i stand til at folde den på kun 3 sekunder gør det ideelt at tage med overalt uden at det bliver unødigt omfangsrigt.
Scooteren vejer kun 12,5 kg og er udstyret med kvalitetsbatterier med fyrre Li-ion-celler, der giver dig 275 Wh med en maksimal rækkevidde på 30 km.
Dobbeltbremsesystemer for øget sikkerhed
Dobbeltbremsesystemer med E-ABS betyder, at du bliver på 11,43 m, og den kraftige motor på 250 W kan klare skråninger med en hældning på så meget som 14%. Tjek info direkte på skærmen, eller tilslut din elektriske scooter til Mi Home-appen for at få flere indstillinger.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.