Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Produktet er blevet tilføjet til indkøbskurven
product image

Xiaomi Mi 1S - Sammenfoldelig elektrisk scooter med en rækkevidde på 30 km

Til kassen

Se også

Xiaomi Mi 1S - Sammenfoldelig elektrisk scooter med en rækkevidde på 30 km

(0)
Skrive en anmeldelse

Vinter-deals

-16%
2999 kr.
Vejledende pris: 3590 kr.
Tryg handel

- Handle sikkert på CDON . Læs mere

Indgår i kampagnen:

Vinter-deals
Xiaomi Mi Elektrisk Løbehjul 1S (XM1S-B)
En elektrisk sparkcykel med et minimalistisk, stilfuldt design og er bygget med nøje udvalgte materialer såsom et chassis lavet af holdbart flyaluminium. At være i stand til at folde den på kun 3 sekunder gør det ideelt at tage med overalt uden at det bliver unødigt omfangsrigt.
Scooteren vejer kun 12,5 kg og er udstyret med kvalitetsbatterier med fyrre Li-ion-celler, der giver dig 275 Wh med en maksimal rækkevidde på 30 km.
Dobbeltbremsesystemer for øget sikkerhed
Dobbeltbremsesystemer med E-ABS betyder, at du bliver på 11,43 m, og den kraftige motor på 250 W kan klare skråninger med en hældning på så meget som 14%. Tjek info direkte på skærmen, eller tilslut din elektriske scooter til Mi Home-appen for at få flere indstillinger.

0.0

baseret på 0 anmeldelser

Vise flere anmeldelser (-5)

Om du mistænker at en pris er forkert ændret inden eller under Black Friday kampagnen må du meget gerne være vores Prishelt , og rapportere dette til os her.
Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail her.