Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Victron SmartSolar MPPT Solcelleregulator 100/50

Fri fragt
2899 kr.
 • Lagerstatus: Findes i lager
  Forventet leveringstid Hurtig levering
  1-2 Arbejdsdage
  Fri fragt
 • Sælges og sendes af shop.altomautocamperen.dk

Overvåg prisen på produktet

 • Beregnet til maks. 700Wp solcelle ved 12V system
 • Max 100V solcelleindgang
 • 50A ladeudgang

Beregnet til maks. 700Wp solcelle ved 12V system. Max 100V solcelleindgang. 50A ladeudgang. En solcelleregulator opsamler energi fra dine solcellepaneler og lagrer den i dine batterier. SmartSolar optimerer denne opladning ved intelligent brug af den nyeste og hurtigste teknologi for at opnå fuld opladning på kortest mulig tid. SmartSolar vedligeholder batteriets sundhedstilstand, og forlænger dermed dets levetid. SmartSolar er specielt velegnet til litium-batterier. Vi har testet den med Alt om Autocamperens 100ah litium-batteri.SmartSolar laderegulator

Denne laderegulator har indbygget Bluetooth Smart, så du ikke behøver en dongle. Du får en trådløs løsning til opsætning, overvågning og opdatering af regulatoren ved hjælp af Apple og Android smartphone, tablet eller andre enheder.


VE. Direct

Til dataforbindelse via kabel til en Color Control GX, andre GX-produkter, PC eller andre enheder Ultra-hurtig Maksimum Power Point Tracking (MPPT). Særligt i overskyet vejr, hvor lysintensiteten konstant ændrer sig, vil en MMPT-regulator forbedre udnyttelsen af energien med op til 30 % sammenlignet med PWM-laderegulatorer og med op til 10 % sammenlignet med de langsommere MPPT-regulatorer.


Battery Life: intelligent batteristyring

Når en laderegulator ikke kan oplade batteriet fuldt ud i løbet af én dag, sker der ofte det, at batteriet løbende skifter mellem en tilstand af ”delvis ladet” og ”helt afladet”. Denne tilstand ødelægger et blybatteri i løbet af få uger eller måneder. Batteri Life-algoritmen overvåger batteriets ladetilstand, og hvis det er nødvendigt, vil den dag for dag øge slutspændingen for afladningen, indtil der er solenergi nok til at genoplade batteriet til næsten fuldt opladet. Derefter tilpasses frakoblingen, så der opnås næsten 100 % opladning én gang ugentligt.


Programmerbart batteri med opladealgoritme

Se software-sektionen på Victrons hjemmeside for flere oplysninger. Dag/nat-timing og mulighed for at dæmpe lyset. Se software-sektionen på Victrons hjemmeside for flere oplysninger


Programmering, data i real-tid og muligheder for at vise historik

Moderne Apple og Android smartphones, tablets, MacBooks og andre enheder: se VE.Direct Smart dongle og MPPT-appen for oversigt.

ColorControl GX og andre GX-produkter.

Vise flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .