Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Der er superdeals i luften!

Se alle deals

Victron Batterilader Blue Smart IP67 12V 17A
Victron Batterilader Blue Smart IP67 12V 17A
Victron Batterilader Blue Smart IP67 12V 17A
Victron Batterilader Blue Smart IP67 12V 17A

1 / 4

Victron Batterilader Blue Smart IP67 12V 17A

1.339 kr.
VICTRON Blue Smart IP67 batterioplader som er vandtæt er den nye professionelle batterioplader med indbygget Bluetooth. Blue Smart IP67 batterioplader kan anvendes til udstyr på dit værksted, og i motorkøretøjer eller -fartøjer, såsom autocampere,
  • 17A Blue Smart batterilader
  • 12V
  • IP67
  • Maksimal anbefalet batterikapacitet 170Ah.
  • Velegnet til Lithium-batterier (LifePo4)
Læs mere

VICTRON Blue Smart IP67 batterioplader som er vandtæt er den nye professionelle batterioplader med indbygget Bluetooth. Blue Smart IP67 batterioplader kan anvendes til udstyr på dit værksted, og i motorkøretøjer eller -fartøjer, såsom autocampere, (klassiske) biler, motorcykler, og både. Batteriladeren er testet med Alt om Autocamperens 100Ah Lithium batterier. Vægt: 2,4kg. Mål: H99mm x B219mm x D65mm.

 

Bluetooth smart aktiveret

Blue Smart IP67-opladeren er en trådløs løsning til at overvåge spænding og strøm, at ændre indstillingerne og at opdatere opladeren, når nye funktioner er tilgængelige. Med Bluetooth forbedres IP67-laderens funktioner, og den fungerer på samme måde som IP22- og IP65-laderne.

 

Helt indkapslet: vandtæt, stødtæt og beskyttet mod gnistdannelse

Vand, olie og skidt kan ikke beskadige Blue Smart IP67-opladeren. Huset er i støbt aluminium, og de elektroniske dele er beskyttet af resin.

 

Det mest effektive nogensinde!

Den sætter helt nye branchestandarder: med 92 % effektivitet eller mere, går der tre til fire gange mindre varme til spilde med disse opladere. Når batteriet er fuldt opladet, bliver strømforbruget reduceret til mindre end én watt, hvilket er fem til ti gange bedre end branchestandarderne.

 

Fleksibel 5-trin lade-algoritme - bulk - absorption - float - lagring

Blue Smart Charger har en mikroprocessor-kontrolleret ”tilpassende” batteristyring. Denne ”tilpasningsfunktion” optimerer automatisk ladeprocessen, ud fra måden batteriet bliver brugt på.

 

Opbevaring: mindre vedligeholdelse og ældning, når batteriet ikke bliver brugt

Opbevaringstilstanden starter, så snart batteriet ikke er blevet afladet i løbet af de seneste 24 timer. Når det er i opbevaringstilstand reduceres floatspændingen til 2,2V pr. celle (13,2 V for et 12 V-batteri) for at mindske gasdannelse og korrision på de positive plader. En gang om ugen forhøjes spændingen til det absorbtion niveau, som passer til batteriet. Denne funktion forhindrer lagdeling af elektrolytten og sulfateringen, som normalt forsager kort levetid ved batteriet.

 

Lader også Li-ion LIFePO4-batterier

LIFePO4-batterier oplades med en simpel ladning – bulk – float algoritme.

 

Beskyttet mod overophedning

Kan benyttes i varme omgivelser såsom maskinrum. Output-strømmen reduceres, når temperaturen stiger til 60°, men opladeren fortsætter med at fungere.

 

To indikatorer for batteristatus

Gul advarselslampe: bulkopladning (blinker hurtigt), absorptionladning (blinker langsomt), floatladning (lyser konstant), lagringstilstand Grøn advarselslampe: strøm tændt

Hurtige fakta

  • 17A Blue Smart batterilader
  • 12V
  • IP67
  • Maksimal anbefalet batterikapacitet 170Ah.
  • Velegnet til Lithium-batterier (LifePo4)
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme