Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Sne kæder 6 stykker | 165 - 285 mm | Med opbevaringspose Med handsker
Sne kæder 6 stykker | 165 - 285 mm | Med opbevaringspose Med handsker

1 / 2

Sne kæder 6 stykker | 165 - 285 mm | Med opbevaringspose Med handsker

893 kr.
Vil du også være i stand til at komme på vej sikkert i bil i vintermånederne? Med disse snekæder vil du nu køre sikkert i sne, på is og mudrede overflader. plus og minus point + sikker at bruge + egnet til to Dæk + egnet til
Læs mere

Vil du også være i stand til at komme på vej sikkert i bil i vintermånederne? Med disse snekæder vil du nu køre sikkert i sne, på is og mudrede overflader.


plus og minus point

+ sikker at bruge

+ egnet til to Dæk

+ egnet til flere overflader

hovedsageligt egnet til dårlige vejrforholdProdukt Beskrivelse

Med snekæderne ved kørsel vil du være sikker igen i vintermånederne på motorveje til din ski -destination. De 6 sne -kæder bruges til at fremstille to bildæk fra 165 til 285 mm helt snebeskyttelse. Fastgør omkring mindst 3 kæder, og din bil har et komplet greb om snedækkede og glatte veje.

Snedæderne leveres i en praktisk opbevaringspose med handsker og en isskraber. På denne måde har du alle nødvendigheder til at forberede dine bildæk til et drev i dårlige vejrforhold.

Snedæderne gør ikke kun dine bildæk velegnet til kørsel i sne, men også på is og sand eller mudderveje. Disse sne -kæder kan derfor bruges meget alsidige, så du vil nyde dette supplement til dit biltilbehør. M Trafikken NBSP; Med snekæderne ved kørsel vil du være sikker igen i vintermånederne på motorveje til din ski -destination. De 6 sne -kæder bruges til at fremstille to bildæk helt snebestandige, så du vil bevare tilstrækkeligt greb om vejen, selv i dårlige vejrforhold.

nbsp; Velegnet til flere overflader NBSP; Sne -kæderne på dine bildæk gør det ikke kun velegnet til at køre i sneen. Med disse dæk kører du også ubesværet på is og sand eller mudderveje.

nbsp; med opbevaringspose NBSP; Snedæderne leveres i en praktisk opbevaringspose med handsker og en isskraber. På denne måde har du alle nødvendigheder til rådighed for at forberede dine bildæk helt til vintermånederne.


lang erfaring med biltilbehør

Vi har arbejdet i biltilbehøret i ganske lang tid og har derfor en meget omfattende viden om de krav, der skal opfylde sne -kæder med høj kvalitet. Kvalitet er derfor af største vigtighed, og vi synes, det er vigtigt, at du optimalt kan nyde den nyeste teknologi. M > 1x par par af handsker
1x opbevaringsposeIdentifikation

EAN 6090534229262
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser