Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
MyNordic MK13 - Elektrisk scooter / elektrisk scooter

1 / 1

MyNordic MK13 - Elektrisk scooter / elektrisk scooter

3.490 kr.
MyNordic MK13 elektrisk scooter er en sikker og solid elektrisk scooter, der er designet til at gøre trafikken fra A-B både sjov og effektiv. MK13 er udstyret med et stort 7,8 Ah batteri, en 350 W motor (maks. 700 W effekt) og punkteringsfrie dæk. D
Læs mere

MyNordic MK13 elektrisk scooter er en sikker og solid elektrisk scooter, der er designet til at gøre trafikken fra A-B både sjov og effektiv. MK13 er udstyret med et stort 7,8 Ah batteri, en 350 W motor (maks. 700 W effekt) og punkteringsfrie dæk. Derudover leveres modellen med støddæmpere for ekstra god komfort.
MK13 er CE-certificeret og opfylder alle krav til elektriske komponenter og batteristandarder i Sverige.
SMART display og forlygter


MyNordic MK13 er udstyret med et elegant smart display med speedometer og anden nyttig information. Samtidig har MK13 en smuk forlygte, der skinner godt og ser æstetisk godt ud. På scooterdisplays har du et komplet overblik over batteriniveau, hastighedstilstand og hastighed. Dette hjælper med at give føreren en mere sikker trafik med kontrol.
Ansøgning


MK13 har sin egen applikation, der downloades til mobiltelefonen, der viser nyttige oplysninger, herunder rækkevidde, hastighed, fejlmeddelelser og meget mere. Applikationen giver ekstra sikkerhed ved hurtigt at kontrollere for eventuelle fejl og batteriprocent, så du sørger for den bedst mulige kørsel.
Bremselys


Sikkerhed er vigtig, og signaler bruges i alle former til at give information. MyNordic MK13 er udstyret med et bremselys for at signalere, at hastigheden sænkes.
Punkteringsfri dæk


MK13 leveres med punkteringsfrie dæk, for punktering er gammel ny. Dækkene på enheden er uden luft, men komforten opretholdes for at give den bedst mulige køreoplevelse. Nu behøver du selvfølgelig ikke bekymre dig om punkteringer, fordi dit fokus skal være på at nyde turen.
Sammenfoldelig - 5 sekunder


Transportmidler er designet til at spare tid, og det er en af ​​grundene til, at elektriske scootere har taget markedet med storm. Med MK13 kan offentlig transport let kombineres - gå af den elektriske scooter til nærmeste busstation, saml enheden på 5 sekunder og gå på bussen. Enheden tager minimal plads, vejer kun 12 kg og kan let løftes af styret.

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser