Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Hjulleje-aftrækker - VW, Audi, Skoda, Seat
Hjulleje-aftrækker - VW, Audi, Skoda, Seat
Hjulleje-aftrækker - VW, Audi, Skoda, Seat
Hjulleje-aftrækker - VW, Audi, Skoda, Seat
Hjulleje-aftrækker - VW, Audi, Skoda, Seat

1 / 5

Hjulleje-aftrækker - VW, Audi, Skoda, Seat

699 kr.
Professionel aftrækker til hjulleje fra MSW Som alle sliddele skal hjullejet udskiftes med mellemrum. For at dette kan foregå sikkert og effektivt tilbyder MSW dette aftrækkersæt til hjullejer. Det professionelle autoværktøj er beregnet til hjuln
  • Audi, Seat, Skoda, VW
  • Hjullager
  • Hjulnav
  • Stål
  • Verktygsfodral
Læs mere

Professionel aftrækker til hjulleje fra MSW

Som alle sliddele skal hjullejet udskiftes med mellemrum. For at dette kan foregå sikkert og effektivt tilbyder MSW dette aftrækkersæt til hjullejer. Det professionelle autoværktøj er beregnet til hjulnav og hjullejer og bør ikke mangle på autoværkstedet eller i hobbygaragen.


  • Universalværktøj til Audi A2, Seat Ibiza, Skoda Fabia, VW Fox og VW Polo
  • Til af- og påmontering af hjulleje og hjulnav
  • Effektivt værktøj der sparer tid og penge på autoværkstedet
  • Solidt stål med antirustbelægning
  • Høj trykkeevne giver jævn ind- og udpresning af hjullejet


Omfangsrigt aftrækkersæt til hjullejer i kuffert

Til en ukompliceret af- og påmontering af hjullejet er det vigtigt med det rigtige værktøj. I dette sæt medfølger forskellige trykværktøjer til udskiftning af hjullejet på en række bilmodeller, f.eks. Audi A2, Seat Ibiza, Skoda Fabia, VW Fox og Polo. En hurtig og effektiv udskiftning af hjullejet er med til at spare tid og penge.

Udskiftningen af hjulnav og hjulleje foretages direkte på køretøjet. En afmontering af fjederbenene er ikke tvingende nødvendig. Uden de større forberedelser kan man med det passende hylster presse hjullejet ud. Det nye hjulleje kan presses ind med hjælp fra det gamle i den på forhånd rengjorte holder.

Dette aftrækkersæt til hjullejer er beregnet til daglig indsats på autoværkstedet og fremstillet af solidt stål med antirustbelægning. Det komplette aftrækkersæt leveres i en praktisk kuffert af robust plast, hvor hvert stykke værktøj har sin egen plads. Den kompakte kuffert optager ikke unødig plads på værkstedet. Og med hjælp af det praktiske håndtag, lader kufferten sig også bekvemt medtage på kundebesøg.

Identifikation

EAN 4062859943217
Producentens artikelnummer MSW-SPS-19
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser