Tilbage til toppen

Nordens ledende markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Summerdeals
Mi Electric Scooter Essential
Mi Electric Scooter Essential
Mi Electric Scooter Essential
Mi Electric Scooter Essential
Mi Electric Scooter Essential
Mi Electric Scooter Essential

1 / 6

Mi Electric Scooter Essential

2.119 kr.
Kom hurtigt, sikkert og med stil fra A til B! Den nye Mi Electric Scooter Essential har en kilometertal på op til 20 km og er perfekt til dem, der normalt kører kortere afstande. Takket være dens lette vægt og glatte design kan du nu hurtigt folde d
 • 20km/h
 • 20km rækkevidde
 • Lithium-ion batteri
Læs mere

Kom hurtigt, sikkert og med stil fra A til B! Den nye Mi Electric Scooter Essential har en kilometertal på op til 20 km og er perfekt til dem, der normalt kører kortere afstande. Takket være dens lette vægt og glatte design kan du nu hurtigt folde din scooter op og ramme vejen på bare 3 sekunder. • Rækkevidde op til 20 km
 • Maksimal hastighed på 20 km/t
 • Krydstogt
 • Dobbelt bremsesystem
 • Vejer kun 12 kg

Kraftfuld motor med høj kapacitet

Mi Electric Scooter Essential har en imponerende kapacitet på 187 Wh og et indbygget smart batteriovervågningssystem. Derudover drives den elektriske scooter af en børsteløs DC-motor på 250 W, der giver dig mulighed for at komme rundt nemt og komfortabelt.

Let og glat

Den elektriske scooter har et tidløst og elegant design med en krop lavet af en aluminiumslegering. Dette gør Mi Electric Scooter Essential både robust og nem at bære, da den kun vejer 12 kg. Den elektriske scooter er derfor en perfekt mulighed for dem, der ønsker at kunne bære deres scooter overalt, hvad enten det er i bilen eller i metroen.

Kør sikkert, uanset årstiden

Udstyret med to pneumatiske dæk med skridsikre og støddæmpere kan du nemt komme på vejene. Mi Electric Scooter Essential er også udstyret med et dobbelt bremsesystem, hvor bagdækket har en regenerativ bremseskive, og fronten er udstyret med et E-ABS-system.

Praktisk fartpilot og KERS-system

Den elektriske scooter er fyldt med praktiske funktioner og funktioner, herunder fartpilot og et KERS-system. Takket være fartpiloten kan du nemt opretholde din ønskede hastighed og undgå at skulle tænke på at øge eller sænke hastigheden under din rejse. KERS-systemet lagrer den kinetiske energi i bremsemomentet og omdanner den derefter til en drivkraft.

Hold styr på din kørsel direkte på din mobil

På det intuitive LED-display kan du få et hurtigt overblik over din hastighed, kilometertal, køretilstand og batteriniveauet på det elektriske løbehjul. Nu kan du også forbinde din Mi Electric Scooter Essential til Mi Home-appen og holde styr på din hastighed og batteriniveau direkte på din smartphone. Scooteren er kompatibel med Android 4.3 og starter med iOS 9.0.

Hurtige fakta

 • 20km/h
 • 20km rækkevidde
 • Lithium-ion batteri
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser