Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig

Hos os kan alle få en god deal

Tryg ehandel siden 1999

Mi Electric Scooter 3 EU Gray
Mi Electric Scooter 3 EU Gray
Mi Electric Scooter 3 EU Gray
Mi Electric Scooter 3 EU Gray

1 / 4

Mi Electric Scooter 3 EU Gray

3630 kr.
Rek pris. 3638 kr.
Motor, der virkerStærkere effekt med en maksimal effekt på 600w. Scooteren har en maksimal hastighed på 25 km / t og kan klare at køre på skråninger med en 16% hældning. Giv lidt gas og tag hen på
Læs mere

Motor, der virker

Stærkere effekt med en maksimal effekt på 600w. Scooteren har en maksimal hastighed på 25 km / t og kan klare at køre på skråninger med en 16% hældning. Giv lidt gas og tag hen på arbejde, til træning eller tag en kop kaffe med vennerne.

Smartere batteri

Når batteriniveauet er under 30%, og scooteren ikke er tændt i cirka 10 dage i træk, går batteriet i dvaletilstand for at forlænge dets levetid. BMS 5. generations intelligente batteristyringssystem, sikrer desuden at dit batteri fungerer som det skal. 

Sikrere for dig og andre

Udover en forlygte og LED-advarselsbaglygte, har scooteren også en stor refleks foran og store tovejs sidereflekser for at holde dig og dine omgivelser sikre. Den nye dobbelte skivebremse giver mere effektiv bremsning med en hurtigt respons og forlænger bremseklodsernes levetid, hvilket gør kørslen mere sikker.

Fold sammen, slå op - hurtigt og nemt

Rammen er fremstillet af et meget holdbart flyvemaskine materiale i serie 6 aluminiumslegering, udstyret med behagelige luftdæk. Den totale vægt er kun 13 kg, hvilket gør den nem at tage med sig overalt.

Hold styr på din kørsel, direkte på din mobil

På den store LED-skærm kan du få et hurtigt overblik over din hastighed, kilometertal, kørestilling og el-scooterens batteriniveau. Du forbinder din Mi Electric Scooter 3 til Mi Home-appen for at aktivere, holde styr på din hastighed og batteriniveau, direkte i din smartphone. Scooteren er kompatibel med Android og iOS.


0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

I øjeblikket er vores chat lukket. Send gerne en mail i stedet, så melder vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi forsøger at besvare samtlige spørgsmål inden for 24 timer. Kontakt os .