Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Kalibreringskodelæser Auto Car Diagnostic Tool
Kalibreringskodelæser Auto Car Diagnostic Tool
Kalibreringskodelæser Auto Car Diagnostic Tool
Kalibreringskodelæser Auto Car Diagnostic Tool

1 / 4

Kalibreringskodelæser Auto Car Diagnostic Tool

1.999 kr.
Supportfunktioner: SRS-nulstillingsværktøj Sammenlignet med andre SRS-scannere kan Foxwell NT630 Plus nulstille airbagkontrolmodulet efter udskiftning af airbag. ABS-kodelæser Læser og sletter koder og slukker ABS-airbag-advarselsindikatoren.
Læs mere

Supportfunktioner:

SRS-nulstillingsværktøj Sammenlignet med andre SRS-scannere kan Foxwell NT630 Plus nulstille airbagkontrolmodulet efter udskiftning af airbag.

ABS-kodelæser Læser og sletter koder og slukker ABS-airbag-advarselsindikatoren. Viser dig ABS live-data, såsom hastigheden af hvert hjul, ESP-sensordata, bremseassistentdata og CAN-signaldata. ABS manuelle kontroltests - gør det muligt at styre aktuatorerne manuelt for at teste ABS-motorer, solenoider, magnetventilrelæer, EMB'er og mere ABS-motortest - gør det muligt manuelt at styre ABS-pumpemotoren ABS-versionstest - viser navnet på bremsen system og ABS-controllerens versionsnummer, software-id og sekvensværdi Aktuatortest - gør det muligt manuelt at styre aktuatorerne for at teste AYC-ventiler, indløbsventiler, udløbsventiler, pumpemotorer og TRACS-ventiler Autobleed Test, Automated Bleed, eller Service Udluftning - fjerner luft fra de interne bremsevæskekamre efter servicering af mærket SAS(Steering Wheel Angle Sensor) Scanner Nulstilling af ratvinkelsensor. Ratvinkelsensor, en komponent i køretøjets stabilitetskontrolsystem, er hovedsageligt installeret i retningssøjlen under rattet. Den leverer SAS-kalibrering på mere end 35 bilmærker.

Fuld OBDII Engine Check Light Code Reader

Læs/ryd kode, se live data/frys rammedata/køretøjsinformation, hent I/M-beredskabsstatus og O2-monitortest osv.

Supportsprog:

Hver enhed inkluderer kun 2 slags sprog, det ene er engelsk, og det andet kan du vælge mellem følgende sprog:

Korea, spansk, portugisisk, fransk, svensk, engelsk, hollandsk, japansk, italiensk, russisk, tysk, kinesisk

Supportbilliste:

Asiatisk bil (2003 til nu model)

for Acura, for Daewoo, for Honda, for Holden, for Hyundai, for Isuzu, for Infiniti, for Kia, for Lexus, for Mazda, for Mitsubishi, for Nissan, for Perodua, for Proton, for Scion, for Subaru, for Suzuki , til Toyota. Europæisk bil (2001-nu model) Til Audi, for Abarth, for Alfa-Romeo, for Aston Martin, for BMW, for Bugatti, for Bentley, for Citroen, for Dacia, for EU Ford, for Ferrari, for Fiat, for Jaguar , til Lamborghini, til Lancia, til Land Rover, til Maserati, til Mini, til Maybach, til Mercedes Benz, til Opel, til Peugeot, til Porsche, til Renault, til Rolls, til Saab, til Seat, til Skoda, til Smart , til Sprinter, til Vauxhall, til Volvo, til VW, til VWCV. Amerikansk (USA) bil (1996-nu model): til Chrysler, til Ford, til GM (inklusive brasiliansk bilproducent)

Nulstil funktion Supportliste

ABS&SRS Support Car List

for Abarth, for Acura, for Alfa, for Audi, for Bentley, for Mercedes Benz, for BMW, for Bugatti, for Chrysler, for Citroen, for Dacia, for Fiat, for Ford, for GM (for Buick, for Daewoo, for Chevrolet, til Cadillac, til Holden), til Honda, til Infiniti, til Isuzu, til Jaguar, til KIA, til Hyundai, til Lancia, til Land Rover (til Defender, Discovery, Range Rover, Freelander), til Lexus, til Maybach ,til Mazda, til Mini, til Mitsubishi, til Nissan, til Opel, til Peugeot, til Porsche, til Renault, til Saab, til Scion, til Seat, til Skoda, til Smart, til Sprinter, til Subaru, til Suzuki, for Toyota, til Vauxhall, til Volvo, til Volkswagen SAS Support Car liste til Lancia, til Land Rover, til Lexus, til Maserati, til Maybach, til Mazda, til Mercedes Benz, til Mini, til Mistubishi, til Nissan, til Opel, for Peugeot, til Renault, til Romeo, til Scion, til Seat, til Skoda, til Subaru, til Toyota, til Vauxhall, til Volvo, til VW

Pakkeliste:

1 stk x Foxwell NT630 Plus 1 stk x Brugervejledning 1 stk x Hukommelseskort 1 stk x USB-kabel 1 stk x Diagnosekabel 1 stk x plastiketui eller æske

Identifikation

Producentens artikelnummer 46256
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser