Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Irwin bordskruetvinge til værksted 1 TON-E T41211000, m/ambolt, 100 mm
Irwin bordskruetvinge til værksted 1 TON-E T41211000, m/ambolt, 100 mm

1 / 2

Irwin bordskruetvinge til værksted 1 TON-E T41211000, m/ambolt, 100 mm

437 kr.
Bordskruetvingen med ambolt 1 TON-E til værkstedet fra Irwin er specielt designet til mellemtunge værksstedsanvendelser til både den professionelle faghåndværker og gør-det-selv entusiasten, som ønsker en kompakt skruetvinge med uovertruffen fasthold
Læs mere
Bordskruetvingen med ambolt 1 TON-E til værkstedet fra Irwin er specielt designet til mellemtunge værksstedsanvendelser til både den professionelle faghåndværker og gør-det-selv entusiasten, som ønsker en kompakt skruetvinge med uovertruffen fastholdelsesstyrke, sikkerhedsfunktioner og fremragende finish. Kroppen og slædekæben, der er støbt af finkornjern og maskinbearbejdet på alle glideoverflader for blød, driftssikker betjening, er slebet efter krævende standarder og kommer med en maskinbearbejdet ambolt og udskiftelige kæbeplader af stål. Den faste kæbe, håndtaget og hovedspindelen er fremstillet af stål. Sidstnævnte har et dobbelt startvalset toppunktsgevind til bevægelse af kæberne fra helt lukket til helt åben med et minimalt antal drejninger. Hovedspindelen på skruetvingen med toppunktsgevind af høj kvalitet har en kapacitet på over et ton mellem kæberne, og et sikkerhedsstop forhinder slæden i utilsigtet at blive adskilt fra kroppen.
  • Kæbedybde: 60 mm (2 3/8)
  • Kædebredde: 100 mm (4)
  • Materiale til krop og slædekæbe: Gråt finkornjern
  • Materiale til fast kæbe, håndtag og hovedspindel: Stål
  • Med en maskinforarbejdet ambolt og udskiftelige kæbeplader af stål
  • Sikkerhedsstop forhindrer slæden i utilsigtet at blive adskilt fra kroppen
  • SKU:405781
  • EAN:0734442000204
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .