Tilbage til toppen
Dagens deals

Til kampagnen

Hoverkart Plus til Hoverboard
Hoverkart Plus til Hoverboard
Hoverkart Plus til Hoverboard

1 / 3

Hoverkart Plus til Hoverboard

499 kr.
p>Nu kan du forvandle dit Airboard / Hoverboard til en superrolig Gokart! Det solide Hoverkart leveres med et sporty "go kart"-sæde med ryglæn. Hoverkartet kan let indstilles til at passe de fleste brugere og Hoverboards. Hoverkart er et must for
Læs mere
p>Nu kan du forvandle dit Airboard / Hoverboard til en superrolig Gokart!

Det solide Hoverkart leveres med et sporty "go kart"-sæde med ryglæn. Hoverkartet kan let indstilles til at passe de fleste brugere og Hoverboards.

Hoverkart er et must for alle ejere af hoverboard / airboard. Det er en relativ billig måde at forvandle dit hoverboard til et helt nyt køretøj, og vi lover dig at det virkelig er sjovt at køre rundt som Super Mario i et Mariokart!

Hoverkartet monteres fast på dit hoverboard med de remme som følger med. Remmene kan tilpasses til de fleste hoverboards med hjulstørrelse 6-10 tommer. Det er også fint at indstille rammens længde for at tilpasse til din benlængde. Det bedste ved hoverkartet er at det også er supernemt at køre. Du lærer at køre på et par sekunder! Når det er tid til at bruge dit hoverboard normalt igen, så frakobles hoverkartet på et par få sekunder.

  • Vægt: ca. 5 kg
  • Rammemateriale: Lakeret stål
  • Hjulmateriale: Solidt gummi
  • Maks. belastning: 120 kg

BEMÆRK! Airboard er ikke inkluderet.

Identifikation

Producentens artikelnummer 30911061
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Der er ingen anmeldelser