Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Eloped Quattro Cabin Röd Gå Scooter
Eloped Quattro Cabin Röd Gå Scooter

1 / 2

Eloped Quattro Cabin Röd Gå Scooter

29950 kr.
VORES FØRSTE SCOOTER MED TAG OG SIDEBESKYTTELSE!Eloped Quattro GT Cabin er den model, du vælger, hvis du vil have lidt mere end hvad Eloped Quattro GT har at tilbyde. Her får du også et tag, der beskytter dig mod vejr og vind. Den har den samme solid
Læs mere

VORES FØRSTE SCOOTER MED TAG OG SIDEBESKYTTELSE!

Eloped Quattro GT Cabin er den model, du vælger, hvis du vil have lidt mere end hvad Eloped Quattro GT har at tilbyde. Her får du også et tag, der beskytter dig mod vejr og vind. Den har den samme solide konstruktion som Eloped Quattro GT og vores mest kraftfulde batterier, hvilket er perfekt, hvis du kører i varieret terræn og lidt længere afstande. Denne løbehjul er det perfekte valg til en dag på golfbanen! Design, kvalitet og stabilitet er svær at slå. Eloped Quattro GT Cabin er udstyret med et behageligt sæde, der kan bevæges fremad og bagud, inklusive et justerbart ryglæn for den bedste siddestilling. Du kan også dreje den sidelæns for lettere at komme til og fra. Derudover finder du støddæmpere, hastighedskontroller, blinklys, belysning, bageste beslag til vores tilbehør og solide bakspejle. For dig som bruger er det meget let at komme i gang og lære at håndtere din nye Eloped Quattro GT Cabin! Du har en kontrol til at justere hastigheden, hvilket gør det meget fleksibelt, når du vil holde en konstant hastighed med f.eks. personen, der går ved siden af eller i trange rum. Du trykker på gashåndtaget med din højre hånd for at køre fremad, og med din venstre hånd for at køre baglæns (dette kan justeres, så det vendes), og når du slipper, går magnetbremsen ind og bremser automatisk. Den magnetiske bremse fungerer også som en parkeringsbremse, når løbehjulet er stille. Det har også et friløbshåndtag, der gør det let at flytte maskinen i hånden i trange rum, når det er nødvendigt.

En fuld opladning tager dig op til 50 km *.

Du kan køre din gå-scooter, hvor det er tilladt at gå, såsom gangbro, cykelsti og t.o.m. inde i butikken. Du har ikke brug for kørekort, hvilket betyder, at alle kan køre en løbehjul. Forsikringen for din gå-scooter er normalt inkluderet i hjemmeforsikringen.

ilbehør kan købes til din Eloped Quattro GT Cabin. Eksempler på disse er: Krykkerholdere og beskyttelsesovertræk.


TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Længde 1400 mm

Bredde 686 mm

Højde 1500 mm

Vægt 135 kg

Batteri 2 st 12V seriekopplade långdistansbatterier

Batterikapacitet 80 Ah

Rækkevidde pr. Opladning upp till 50 km*

Topphastighed 15 km/h

Oplade 6-8 timmar

Smart oplader Ja

Motorkraft 700 Watt bakhjulsdrift med magnetbroms

Maks. kørbar hældning 18 grader

Drejningsradius 1,5 meter

Frihøjde 85 mm

Dæk 13”

Tryk 3 bar

Bæreevne (inkl. Driver) 135 kg

Belysning/blinklys Ja

Signal/tuta Ja

0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .