Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Eloped Elite 2021 Sort Gå Scooter
Eloped Elite 2021 Sort Gå Scooter
Eloped Elite 2021 Sort Gå Scooter
Eloped Elite 2021 Sort Gå Scooter
Eloped Elite 2021 Sort Gå Scooter

1 / 5

Eloped Elite 2021 Sort Gå Scooter

20950 kr.
Sportier, mere moderne og sikrere.2021-modellen af vores bestseller Eloped Elite -gå scooter er her. Det populære design får det til at ligne en klassisk vespa, men med alle bekvemmeligheder som det smarte, justerbare sæde til venstre, og hvor s
  • Eloped Malmö
Læs mere

Sportier, mere moderne og sikrere.

2021-modellen af vores bestseller Eloped Elite -gå scooter er her. 


Det populære design får det til at ligne en klassisk vespa, men med alle bekvemmeligheder som det smarte, justerbare sæde til venstre, og hvor skivebremser også giver øget sikkerhed. Klar instrumentpanel, indbyggede højttalere, håndbremse, god belysning og solide bakspejle giver dig maksimal køreglæde. Det har alle de bekvemmeligheder, der findes i vores andre modeller, såsom en behagelig stol, der kan bevæges frem og

tilbage for at få den bedste siddestilling, klart digitalt instrumentpanel, USB-stik, slangeløse dæk, støddæmpere, ratlås, håndbremse, blinklys, belysning, bagbeslag til vores tilbehør og solide bakspejle. Låst opbevaring findes både under stolen og i ryglænets integrerede pakningsboks, som medfølger uden ekstra omkostninger. Eloped Elite er også udstyret med en smart krog på styret til f.eks. At hænge din taske eller kasse, hvis du vil.

For dig som bruger er det meget let at komme i gang og lære at håndtere din nye Eloped Elite! Du har to hastighedstilstande, fuld hastighed, der er ca. 15 km / t og halv hastighed, der er ca. 7 km / t. Du har en gashåndtag på det højre håndtag (kan flyttes til venstre side), som du trykker på med tommelfingeren, og når du slipper, går magnetbremsen automatisk ind og bremser. Den magnetiske bremse fungerer også som en parkeringsbremse, når løbehjulet er stille. Den har også en frihjulsknap, der gør det let at flytte den i hånden i trange rum, når det er nødvendigt.


En fuld opladning tager dig op til 65 km *.

Hurtige fakta

  • Eloped Malmö
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .