Tilbage til toppen

Nordens største markedsplads

Leveringer nær dig.

Hos os kan alle få en god deal

Trygt ehandel siden 1999

Eloped Apex Hvid Elektrisk knallert

1 / 1

Eloped Apex Hvid Elektrisk knallert

16450 kr.

-6%

Rek pris. 17450 kr.
FIRE ON THE ROAD!Fremtiden er allerede her. Det kaldes Eloped APEX og er i spidsen for højteknologiske elektriske knallerter. Se her: Den elektriske knallert startes med et tryk på en knap, hastighed, afstandsmåler og batteriniveau ses på et stort LC
  • Eloped Malmö
  • Eloped Stockholm
  • Eloped Göteborg
  • Eloped Blekinge
Læs mere

FIRE ON THE ROAD!


Fremtiden er allerede her. Det kaldes Eloped APEX og er i spidsen for højteknologiske elektriske knallerter. Se her: Den elektriske knallert startes med et tryk på en knap, hastighed, afstandsmåler og batteriniveau ses på et stort LCD-display og via en anden knap kan du udvide knallertens rækkevidde. Derudover flyder APEX, latin for pil, jævnt, lydløst og gnidningsfrit, mens den efterlader gammeldags teknologi.


Der er også en USB-oplader til mobiltelefonen, og ved siden af skærmen finder du otte knapper, som du nemt kan manøvrere med og vælge mellem den elektriske knallers forskellige funktioner. Her kan du for eksempel udvide rækkevidden for den elektriske knallert, når du skal gå lidt længere, og batteriniveauet begynder at blive lavt.

Både forlygter og baglygter er skarpe og energieffektive LED-lamper med et køligt og innovativt design.

Du finder også en 180 mm skivebremse og unikt mønsterdesign på dækkene for det bedste greb. Det rummelige opbevaringsrum med dimensionerne 330 x 240 x 250 mm findes under sædet. Flere smarte funktioner er det brugerdefinerede rum til din smartphone, som du også kan oprette forbindelse til et USB-stik til opladning under kørsel.

Hurtige fakta

  • Eloped Malmö
  • Eloped Stockholm
  • Eloped Göteborg
  • Eloped Blekinge
0
Bliv den første til at skrive en anmeldelse
Policy for anmeldelser og omdømme

Lignende produkter

Vi har i øjeblikket lukket chatten, men send os gerne mail i stedet for. Vi forsøger at besvare alla henvendelse indenfor 24 timer, og du kontakte os via mail. her .